Skip to main content

Hotel "Les Cimes du Soleil" (Antal stjerner: 4 stjerner)

På Hotel Les Cimes du Soleil bor du på et lækkert 4-stjernet hotel med all inclusive. Du bor for foden af pisten og når du skal til liften om morgenen går du blot en kort tur på 200 meter. Hotellet ligger få hundrede meter fra hovedgaden hvor du kan gå på opdagelse i byens mange hyggelige restauranter, barer og butikker. 

Værelserne er rummelige og komfortabelt indrettede med alt det nødvendige for en god skiferie.

All inclusive i dit ophold
På Hotel Les Cimes du Soleil behøver du knapt komme udenfor hotellet pånær når du skal ud på pisten - her har du nemlig alt hvad du har brug for indenfor rækkevidde. Dit ophold er med all inclusive, hvilket betyder, at du om morgenen kan stå op til en god og varieret morgenmadsbuffet. Om eftermiddagen servers der en frokostbuffet og om aftenen kan du nyde en 3-retters menu. I løbet af dagen vil der serveres afterski-snacks på hotellets solrige terrasse. Hele dagen vil der drikkevarer som vand, sodavand, juices, vin, øl og cocktails med eller uden alkohol. Alt sammen inkluderet i dit ophold.

Aktiviteter for hele familien
I løbet af dagen er der forskellige aktiviteter for alle aldre. De mindste kan hygge sig i miniklubben, hvor der er underholdning, spil og workshops. Efter en lang dag på pisterne, kan de voksne slappe af i hotellets wellness-område, hvor der er sauna, hammam og liggestole. Der er mulighed for bestilling af massage og skønhedsbehandlinger mod betaling. For benyttelse af wellness-området er der en aldersgrænse på 16 år. 

Hotel Les Cimes du Soleil egner sig yderst godt til familien der ønsker en skiferie hvor der er sørget for det hele og hvor både børn og voksne med garanti er underholdt hele ferien.

Her kan du finde flere hoteller og lejligheder til din skiferie til Avoriaz og alle skiferie til Frankrig.

 

Værelsetyper

Hotelfakta

Afstande
Afstand til pist:20 m
Afstand til lift:200 m
Afstand til skibus:0 m
Afstand til centrum:200 m
Afstand til indkøb:100 m
Afstand til skiudlejning:0 m
Faciliteter
Wifi:Ja
ReceptionJa
BarJa
RestaurantJa
LoungeJa
ElevatorJa
SkikælderJa
Wellness/SpaJa
SaunaJa
JacuzziJa
FitnessrumJa
LegerumJa
ParkeringJa
Indkvartering
Inkl. HelpensionJa
Balkon/terrasseJa
ToiletJa
Bad/badekarJa
SlutrengøringJa
SengelinnedJa
HåndklæderJa
TVJa
FøntørrerJa

Bykort