Skip to main content
Image: Ingen stress på skiferien til Alperne

Grupperejser til alperne

Den perfekte grupperejse til alperne

Bag enhver grupperejse er der en person som påtager sig ansvaret for at skabe en uforglemmelig oplevelse for sine venner, familiemedlemmer, kolleger eller lignende. Det opgave det er at arrangere gør vi så simpel som muligt. Det gør vi blandt andet via vores enorme kendskab til alperne og hvad der er bedst for netop din gruppe.

Planlægning af din grupperejse

Via god dialog hvor vi grundigt gennemgår jeres ønsker til rejsen, så begynder vi at finde lige netop den rejse som lever op til jeres forventninger. Det er nemlig meget forskelligt hvad der lægges vægt på, for en grupperejse kan være med venner, studiekammerater, eller flere familier der vælger at tage af sted sammen.

Når vi er godt klædt på til at finde den perfekte rejse til jer, og har fundet den, så vil I altid få en grundig gennemgang af rejsen og hvad den indeholder. Herunder også hvad vi gør for den enkelte, da en grupperejse ofte inkluderer både øvede og mindre øvede skiløbere.

Skræddersyede grupperejser

Vi har mange hoteller, flyafgange og destinationer på programmet, men vi har endnu flere muligheder som vi med stor fornøjelse tager i brug, hvis det er en af disse som passer jer bedst. Det kan både være hvis rejsen er kortere end en uge, længere end en uge, eller blot skal gå til en helt anden destination end vi har på programmet.

Den fuldendte grupperejse til Alperne

Uanset hvor I ender, så kan vi sammen planlægge gode aktiviteter på destinationen, som gør oplevelsen endnu mere fuldendt. Vi tager gerne hele rejsemålet i brug. Både bjerget, byen, restauranterne og afterskien. Så fortæl om jeres ønsker til middagsreservationer, festlige aftener, skiture i terrænet eller noget helt fjerde, så hjælper vi med at planlægge lige netop jeres program for rejsen.

Kontakt os i dag for en god snak om mulighederne for netop jeres rejse til alperne.