Skip to main content
Image: Glade og på skirejse i Italien, Østrig og Italien.

Din rejsearrangør

Skiferie med Skilink

Et rejseselskab, du kan stole på

Vi kan forsikre dig om, at din sikkerhed er vores højeste prioritet. Vores ansatte har tilsammen over 100 års erfaring med at arrangere skirejser, hvilket betyder, at du kan stole på at vi sikrer at alle nødvendige foranstaltninger er på plads.
Vi slog de første sving i branchen i 1989, og siden da har gode skiferier i trygge rammer været vores ledestjerne.

Fred i sindet når du bestiller din skiferie

Såfremt Udenrigsministeriet fraråder rejser for alle til den region, hvor din skidestination ligger, kan du enten annullere din skiferie eller ombooke til en anden destination der er åben. Ønsker du at afbestille i et sådant tilfælde, refunderer vi 100% af det indbetalte beløb.

Dette gør, at du kan føle dig tryg, når du bestiller din skiferie, og det eneste du skal, er at glæde dig til at få sne under skiene.

Velkommen hos Skilink

Tryghed med pakkerejser

Tryghed med pakkerejser

Hvad er en pakkerejse - En pakkerejse er enhver type af rejse som er sammensat af to eller flere turistmæssige ydelser. Det kan f.eks. være transport + ophold + liftkort eller ophold + liftkort. Hos Skilink er alle vores rejser som udgangspunkt pakkerejser, hvilket betyder at du som gæst hos os i Alperne oplever den bedst mulige beskyttelse som forbruger, når du bestiller din rejse. Beskyttelse mod Covid-19 - Vi afvikler ikke rejser til destinationer, hvortil Udenrigsministeriet fraråder rejser for alle i den periode de skal skal rejse. Du vil i dette tilfælde blive t...