Skip to main content
Glad familie på skiferie i lift med snebeklædte bjerge i baggrunden

Din rejsearrangør

Skiferie med Skilink

Et rejseselskab, du kan stole på

Vi kan forsikre dig om, at din sikkerhed er vores højeste prioritet. Vores ansatte har tilsammen over 100 års erfaring med at arrangere skirejser, hvilket betyder, at du kan stole på at vi sikrer at alle nødvendige foranstaltninger er på plads. Vi slog de første sving i branchen i 1989, og siden da har gode skiferier i trygge rammer været vores ledestjerne.
Du kan have 100% tillid til vores sundheds- og sikkerhedsstandarder, personaleuddannelse og driftsprocedurer. Vi tilpasser os alle udfordringer fra Covid-19 og leverer den bedst mulige kundeoplevelse.

Fred i sindet, hvis du skifter mening

Skilink tilbyder fri afbooking af bestilte rejser indtil den 1/10 2021. Herefter gælder almindelige afbestillingsregler.

Men skulle du alligevel ændre holdning til din skiferie i vinteren 21/22, så kan du indtil den 1/11 gratis ombooke din rejse til et anden rejseuge under vintersæsonen, eller sågår flytte din skiferie til 22/23.

Alt sammen for at du skal føle dig tryg når du bestiller din skiferie, så du kan have fred i sindet og blot glæde sig til at få sne under skiene.

Tryghed med pakkerejser

Tryghed med pakkerejser

Hvad er en pakkerejse - En pakkerejse er enhver type af rejse som er sammensat af to eller flere turistmæssige ydelser. Det kan f.eks. være transport+ophold eller ophold+liftkort. Eller dem alle. Hos Skilink er alle vores rejser som udgangspunkt pakkerejser, hvilket betyder at du som gæst hos os i alperne oplever den bedst mulige beskyttelse som forbruger, når du bestiller din rejse. Beskyttelse mod Covid-19 - Vi afvikler ikke rejser til destinationer, hvor vi ved, at du bliver nødt til at isolere dig selv eller gå i karantæne, når du ankommer, eller når du kommer hje...