Skip to main content

Book-tidligt tilbud og rabatter til skiferien 2024/2025

Der er penge at spare på din skiferie til alperne alt imens udbuddet er størst. Vi tilbyder nemlig book tidlig rabatter på mange forskellige indkvarteringer på næsten alle vores 23 destinationer i Frankrig, Østrig og Italien.

  • Rabatter på hoteller, lejligheder og chalet'er
  • Det er nu udbuddet er størst og dermed også nemmere at få opfyldt lige netop dine ønsker
  • Glæd dig til næste års skiferie allerede nu
     

Rabatter på indkvarteringer i alle niveauer

Uanset om du er ude efter en lejlighed, et hotelværelse eller noget helt andet, så kan der være store rabatter. Vi har nemlig rabatter på alt fra enkle indkvarteringer og hele vejen op til luksuriøse hoteller. Selvom der er rabat, så er der det samme inkluderet som altid, liftkort, guiderservice, eventuel forplejning på hoteller og transport hvis du vælger at bestille med fly, tog eller bus.

Hav god tid til at glæde dig

En stor del af fornøjelsen er naturligvis at tage skijakken på og begive sig ud i sneen. Man skal dog ikke undervurdere det at glæde sig, og udover book tidlig rabat, så får du extra lang tid til at glæde dig til ferien, samt den ro i maven det giver at allerede nu vide hvad du skal til vinter.

Fri afbestilling eller ombooking helt frem til d. 1/9 2024

Vi vil give dig bedst mulig fleksibilitet når du bestiller din rejse. Derfor tilbyder til fri afbestilling eller ombooking helt frem til d. 1/9 2024. Du kan enten afbestille rejse helt eller du kan ombooke til en af de andre rejser vi har på vores hjemmeside. 

Vis filter