Skip to main content

Skiferie uge 7

Billige skiferier til uge 7 2025

Skolernes vinterferie midt i februar er Alpernes højsæson. Her er der flere mennesker i byerne, men således også masser af stemning og liv. På en familieskiferie er det ofte børnene der er i centrum og derfor samarbejder vi med rigtig mange familie- og børnevenlige indkvarteringer i Alperne.

Der er mange overvejelser der skal gøres inden skiferien bookes. Ønsker I at bo på hotel med halvpension eller skal det være lejlighed? Vil I gøre det nemt og rejse med fly som transportform, skal det være bus eller kør-selv?

Hos Skilink fokuserer vi på at gøre det vi er bedst til, så I kan fokusere på det I er bedst til. Derfor kan I overlade det praktiske til os, når I har bestemt jer for rejsemål og dermed blot glæde jer til oplevelserne der venter i Alperne.

Vi sætter transport, ophold, liftkort og alle arrangementer sammen til jer i en færdiglavet pakkerejse. Det betyder meget, at du føler dig sikker og tryg når du tager på skiferie med os. Derfor er det også muligt at bestille afbestillingsforsikring og rejseforsikringer her.

Skiferie med børn

Vi har 23 destinationer i Frankrig, Østrig og Italien og ligemeget hvilket af disse lande I vælger, så vil der altid være nogle destinationer, der er mere familievenlige end andre. 

Familie- og børnevenlige destinationer består af skiområder der egner sig godt til børn og nybegyndere med børnepister og flere blå pister. Destinationerne tilbyde også skiskole, enten på engelsk, dansk eller andet skandinavisk sprog.

Børnevenlige destinationer i Østrig:
- Wagrain
- Zell am See
- Lofer

Børnevenlige destinationer i Frankrig:
- La Rosiere
- Les Menuires
- Avoriaz

Børnevenlige destinationer i Italien:
- Livigno
- Passo Tonale

Destinationer med dansk skiskole

Skiskole er med til at give børnene den bedste start når de skal ud på pisterne for første gang. Der kan enten bookes privat skiskole, hvor der er ene-undervisning med en instruktør, eller man kan vælge holdundervisning, hvor der som regel vil være jævnaldrene børn på holdene og måske mulighed for nye legekammerater? At give børnene mulighed for at komme på skiskole, giver samtidig forældrene tid til at komme ud på pisterne selv i nogle timer, imens børnene er i trygge hænder hos uddannede skiinstruktører. Vil tilbyder engelsktalende skiskole på de fleste af vores destinationer og ønsker man dansk skiskole skal man vælge enten Wagrain, Lofer, Zell am See, Bad Gastein, Passo Tonale eller Livigno.

Lejlighed eller hotel?

På vores destinationer har vi masser af muligheder for forskellige typer af indkvarteringer. Nogen er mest til at bo i lejligheder, hvor man selv styrer dagsordnen med spisetider og selv står for madlavningen, imens andre godt kan lide at det meste er ordnet på forhånd, så man blot kan nyde ferien på et hotel med enten morgenmad eller halvpension. Nogle af vores indkvarteringer har swimmingpool og legerum, som er den perfekte mulighed for lidt ekstra leg og hygge om eftermiddagen efter en lang dag på pisterne. Mange foretrækker at bo tæt på pisten og liften, så man ikke behøver at slæbe både sit eget og børnenes skiudstyr alt for langt. På den måde kan man også hurtigt komme tilbage til sin indkvartering hvis de små ben bliver trætte og trænger til at komme hjem og slappe af.

Skiferie med fly

For at gøre det ekstra nemt for jer, at komme på skiferie til Alperne, så tilbyder vi direkte fly fra Kastrup og Billund og med videre transfer til destinationerne. Ved ankomst til lufthavnen via vores charterfly vil I blive modtaget af vores guider. Guiderne hjælper med eventuelle udfordringer og viser jer ud til den korrekte bus, så I kommer til jeres destination. I lufthavnen vil både liftkort og velkomstmateriale blive uddelt, således at ferien kommer godt i gang. Med fly til Alperne ankommer man indenfor en meget overskuelig tid fra man er taget afsted hjemmefra og I sparer dermed en del transporttid.

Skiferie med bus

Bustransport er en mere økonomisk måde at komme til Alperne, da priserne er en del lavere end for rejser med fly. Vi tilbyder skirejser med bus til 13 destinationer i FrankrigItalien og Østrig i uge 7. Disse er Val ThorensVal d'Isère og Tignes i Frankrig, CanazeiLivigno og Passo Tonale i Italien og IschglSt. AntonSölden-ObergurglSaalbach-HinteglemmBad GasteinWagrain og Zell Am See i Østrig. En skiferie med bus er en glimrende måde at optimere skiløbet - for vores busrejser giver nemlig mulighed for 8 dage på ski.

Kør-selv skiferie

Mange vælger selv at stå for transporten i egen bil når skiferien går sydpå. Med en kør-selv skiferie er der mange fordele - du styrer nemlig selv din tid. Hvornår passer det jer at køre? Vil I køre om natten? Vil I tage et stop undervejs og opleve nogle andre lande eller byer? Det er helt op til jer!

Guideservice på destinationerne

På alle vores destinationer har vi guider som står klar til at hjælpe jer, hvis I skulle have spørgsmål, hvis der skulle opstå problemer under ferien eller hvis I blot ønsker anbefalinger til en god restaurant i byen. I løbet af ugen vil guiderne arrangere forskellige aktiviteter som I kan deltage i hvis I har lyst. Det kan blandt andet være en kælketur med varm kakao eller en picnic på pisten. Guiderne vil ved ankomst informere jer om hvilke arrangementer der er den pågældende uge.

Book din skiferie til uge 7 nu

Uge 7 er en af sæsonens mest populære uger og vi vil sikre os at du får den bedste oplevelse. Derfor vil vi opfordre jer til at begynde og planlægge skiferien allerede nu. Vores indkvarteringer fyldes hurtigt op, så få booket skiferien, imens udbuddet er størst.

En skiferie findes i mange prisklasser og vil man gøre det til en nogenlunde pris, som ikke ruinerer hele budgettet, så tilbyder vi mange billige skiferier i uge 7.

Kontakt os i dag for en god snak om mulighederne for netop jeres skirejse til Alperne.