Skip to main content

Afbudsrejser til skiferien

Drømmer du om en skiferie i den nærmeste fremtid og til en skarp pris? Så hold øje med siden her, hvor vi løbende vil opdatere med spændende tilbud og restpladser til Alperne.

Afbudsrejser til Frankrig, Østrig og Italien

Her på siden finder du billige afbudsrejser og last minute tilbud til vores 23 destinationer i Frankrig, Østrig og Italien.

Vi har noget til ethvert ønske - hvis du skal afsted med børnefamilien og gerne vil bo i en lejlighed, hvor I selv skal stå for madlavningen eller hvis I er et par eller en vennegruppe, som helst vil bo på hotel med morgenmad eller halvpension inkluderet. Ligeledes har vi også afbudsrejser hvor transporten er inkluderet i form af fly og transfer, men det vil også være muligt at finde restpladser, hvor det er kør-selv.

Du finder slet ikke alle rabatterne lige her…

…men rigtigt mange af dem. Her på siden har vi vist et bredt udvalg af de forskellige indkvarteringer hvor der er rabat, men finder du f.eks rabat i uge 9 og hotellet ikke lige findes her i uge 10, så foretag en almindelig søgning, der kan nemlig sagtens være rabat i uge 10 også.

Kontakt os endelig, hvis du ikke fandt hvad du søgte eller hvis du vil have hjælp til at booke en flybillet til Alperne.