Skip to main content

Billige afbudsrejser til skiferien 2023

Der er mange penge at spare, hvis du pludselig får et hul i kalenderen, som gør, at du kan rejse på skiferie med kort varsel.

Afbudsrejser til Frankrig, Østrig og Italien

Her på siden finder du billige afbudsrejser og last minute tilbud til vores 22 destinationer i Frankrig, Østrig og Italien.

Vi har noget til ethvert ønske - hvis du skal afsted med børnefamilien og gerne vil bo i en lejlighed, hvor I selv skal stå for madlavningen eller hvis I er et par eller en vennegruppe, som helst vil bo på hotel med morgenmad eller halvpension inkluderet. Ligeledes har vi også afbudsrejser hvor transporten er inkluderet i form af fly og transfer, men det vil også være muligt at finde restpladser, hvor det er kør-selv.

Last minute tilbud

Last minute skirejser betyder ikke, at der bliver gået på kompromis med kvaliteten og servicen på rejsen. Tilbuddene indeholder den nøjagtigt samme Skilink service som hvis du køber en skirejse til ordinær pris. Tilbuddene kan være afbud fra skigæster, som af forskellige årsager, ikke kan tage afsted på den planlagte skiferie. Vi giver derfor andre mulighed for at komme afsted på rejsen.

Så drømmer du om en skiferie i den nærmeste fremtid og til en skarp pris? Så hold øje med siden her, hvor vi løbende vil opdatere med spændende tilbud og restpladser til Alperne.

Kontakt os endelig, hvis du ikke fandt hvad du søgte eller hvis du vil have hjælp til at booke en flybillet til Alperne.