Skip to main content

Skiferie til Østrig

Skiferie i Østrig er og bliver for altid en favorit

Skirejser til Østrig for alle - her er alt hvad man kan ønske sig!

Her er høje bjerge og vild afterski. Her er børnebakker og familievenlige områder. Her er gode indkvarteringer og masser af charme, kvalitet og hygge. Østrig kan det hele, enten det ene eller det andet sted.

  • Høj kvalitet i liftsystemer og på mange ophold
  • Alpernes utvivlsomt bedste afterski
  • Perfekt for både familier, venner og grupper
     

Østrigsk hygge og stemning

Der er bare noget vi danskere godt kan lide ved Østrig. Om det er hyggen, stemningen, festerne, skiløbet eller en kombination af dem alle er op til den enkelte, men sikkert er det i hvert fald at vi elsker at tage på skiferie til Østrig. De gamle bjerglandsbyer der løbende forbedres og moderniseres holder hyggen på et højt niveau. Her er masser af mindre pensioner som er familiedrevne, og netop disse lokale steder er vores favoritter i Østrig.

Overalt i Østrig oplever man hvordan stemningen er god og at der passer godt på de besøgende skiløbere. Det er også her at man kan være heldig og sætte sig i en lift med sædevarme, så kroppen holder sig varm hele vejen til toppen af bjergene.

Uanset om du er ude efter familiehygge, afterski med vennerne eller noget helt andet, så findes mulighederne i de Østrigske skiområder.
 

Skønne pister og snesikkerhed i Østrig

Vores udbud er opdelt i de to store regioner, Tyrol og Salzburgerland. I Tyrol tilbyder vi rejser til St. Anton, Ischgl og Sölden, og i Salzburgerland tilbyder vi Saalbach, Schladming, Wagrain, Bad Gastein, Zell Am See og Lofer.

Det brede udbud betyder at vi kan tilbyde noget for enhver. De familievenlige udgaver findes bedst i Salzburgerland. Vi tilbyder her skiferier med fly og med egen transport. Det er nemlig muligt at køre til de fleste af de Østrigske destinationer på ca 12 timer, når først du er kommet over den dansk/tyske grænse.

Destinationerne i Tyrol har lange sæsoner som strækker sig fra slutningen af november og frem til slutningen af april. Sneen er ganske vist blød i april, men områderne er åbne.

I Salzburgerland er sæsonen lidt kortere, men mere familievenlig. Det betyder dog ikke at der gås på kompromis med afterski, da dette også findes her i rigelige mængder. December til marts her hovedsæsonen i denne region, og her findes både meget familievenlige områder som Schladming, Wagrain, Zell am See og Lofer, ligesom Saalbach og Bad Gastein har noget for alle.

På ski med vennerne, familien eller firmaet – Østrig er for alle

Østrig ender ofte med at være destinationen når en mindre gruppe gode venner skal på skiferie sammen. Skirejsen med vennerne kan nemlig arrangeres enten med ophold på et pensionat så morgenmaden er serveret og aftensmaden planlægges alt efter udfaldet på afterski. Her findes ligeledes gode store lejligheder som kan danne rammen om en god og hyggelig aften med vennerne.

Familierne har også Østrig som en tilbagevendende favorit. Skiløbet er ofte rigtigt godt til børn og unge. Områderne er mindre end de større destinationer i Frankrig, hvilket betyder at man som familie nemt kan køre i hver sin retning og samles igen til frokost. Flere steder i Østrig tilbydes der dansk eller skandinavisk skiskole, så oplæringen på ski er sikret for de små.

Og sidst men absolut ikke mindst, så er Østrig et populært valg når firma-skiferien skal planlægges. Her er flere lufthavne i nærheden, så vi kan planlægge rejserne præcis efter jeres ønske. Det er muligt for os at lave rejser der går fra torsdag til søndag, således at mest muligt tid bruges på destinationen, mens mindst muligt tid tages fra arbejdet. Og så er afterskien naturligvis en væsentlig del af det at ryste kollegerne sammen, og det findes i overflod i Østrig, og har derfor også sit eget afsnit nedenfor.
 

Billige skirejser til Østrig  – søde værtsfamilier og gode hoteller

Østrig lægger sig prismæssigt lige der hvor du ønsker det. Bestiller du skirejse til f.eks. Lofer i januar, så kommer du rigtigt langt for pengene, og det er på samme tid muligt at købe meget luksuriøse rejser i højsæsonen til helt andre beløb. Så uanset hvordan skiferien skal stykkes sammen, så findes der noget for alle i Østrig.

Fælles for alle rejser til Østrig er dog, at de gennemsnitligt er af høj kvalitet. Det være sig både skiområderne som er gode og moderne, men også lejlighederne og hotellerne som er rummelige og pæne.

Hvis du vælger en rejse til Østrig, så er de lokale pensioner meget populære. Disse er ofte drevet af familien der ejer stedet, og kan have mellem 4-20 værelser med tilhørende morgenmad. Her kræses der om gæsterne, og familien der driver stedet passer godt på alle de tilbagevendende skiturister.
 

Mad og drikke i Østrig

Efter en lang dag på ski, er det altid skønt at befinde sig i Østrig. Her kan du nemlig altid få et solidt måltid mad. Et par af klassikerne er wienerschnitzel med råstegte kartofler og tyttebær, og til dessert skal man selvfølgelig have Kaisersmarn (smuldrede pandekager) med æblekompot.

Ligegyldig hvor du befinder dig på din skiferie i de Østrigske alper, er udbuddet af restauranter stort og varieret. En vigtig ting at huske, når man er i Østrig er, at Østrigsk vin de seneste år er blevet særdeles populært – og ikke uden grund. I Østrig produceres i dag rigtig meget rigtig god vin, og bonussen er, at vinen ikke er særlig dyr i forhold til kvaliteten. Så husk at forsøge dig ud den østrigske vin, når du spiser frokost eller aftensmad. Specielt de røde vine (lavet på Spätburgunder eller Pinot Noir) fra Østrig kan anbefales.
 

Østrigsk Afterski

Da skiløbet gjorde sit indtog i kulturen, gjorde en god afslutning på skiløbet det samme. Og hvis man vil kalde det en konkurrence om at præstere det bedste afterski, så har Østrig for længst taget førstepræmien og holdt godt fast i den. For Østrig er bedst når skiene stilles i skuret og støvlerne beholdes på, spænderne løsnes og de tunge dansesko pludselig bliver lette.

Overalt i Østrig findes der afterski. Nogle steder på bjerget, f.eks. i Ischgl, St. Anton og Saalbach. Andre steder i byerne, men fælles er, at stemningen er i top og det går ganske vildt for sig. Det er fadøl med hank, Obstler og Flying Hirsch som ofte er på menuen sammen med store højttalere der brager tyrolermusik ud på et decibelniveau som eller kun er festivaller forundt.

Afterskien starter ofte inden lifterne lukker og fortsætter til de sidste har fået nok af fest og farver.

Se vores store udbud af skirejser til Østrig her:

Skiferie Ischgl
Skiferie St. Anton
Skiferie Schladming 
Skiferie Zell am Zee
Skiferie Wagrain
Skiferie Sölden
Skiferie Saalbach 
Skiferie Bad Gastein
Skiferie Lofer

 

Bad Gastein

Bad Gastein

Stort udvalg af billige skiferier og skirejser til Bad Gastein i Østrig. Find dit hotel eller lejlighed her. Skilink - skiferie med 100 års erfaring.

Ischgl

Ischgl

Stort udvalg af billige skiferier og skirejser til Ischgl i Østrig. Find dit fly, hotel eller lejlighed her. Skilink - skiferie med 100 års erfaring.

Lofer

Lofer

Stort udvalg af billige familieskiferier og skirejser til Lofer i Østrig. Find dit fly, hotel eller lejlighed her. Skilink - skiferie med 100 års erfaring.

Saalbach-Hinterglemm

Saalbach-Hinterglemm

Stort udvalg af billige skiferier og skirejser til Saalbach i Østrig. Find fly, hotel eller lejlighed her. Skilink - skiferie med 100 års erfaring.

Schladming

Schladming

Stort udvalg af billige skiferier og skirejser til Schladming i Østrig. Find fly, hotel eller lejlighed her. Skilink - skiferie med 100 års erfaring.

St. Anton

St. Anton

Kæmpe udvalg af billige skiferier og skirejser til St. Anton i Østrig. Find fly, hotel eller lejlighed her. Skilink - skiferie med 100 års erfaring.

Sölden

Sölden

Stort udvalg af billige skiferier og skirejser til Sölden i Østrig. Find fly, hotel eller lejlighed her. Skilink - skiferie med 100 års erfaring.

Wagrain

Wagrain

Kæmpe udvalg af billige skiferier og skirejser til Wagrain i Østrig. Find fly, hotel eller lejlighed her. Skilink - skiferie med 100 års erfaring.

Zell am See

Zell am See

Stort udvalg af billige skiferier og skirejser til Zell am Zee i Østrig. Find fly, hotel eller lejlighed her. Skilink - skiferie med 100 års erfaring.