Skip to main content

Forsikringer

Tryghed både før og under din skifere

For at give dig en ekstra tryghed på rejsen, får du nu adgang til særlige dækninger og udvidelser på rejseforsikringer. Uanset hvor og hvornår du skal afsted på skiferie, er du godt dækket med en rejseforsikring fra Gouda Rejseforsikringer. 

Vigtigt med rejseforsikring

Med en rejseforsikring kan du f.eks. få hjælp, hvis du mister din bagage, bliver syg eller skal transporteres hjem efter en skade.

Rejseforsikringen er et vigtigt supplement til det blå EU-sygesikringskort, specielt hvis du skal på:

Skilink A/S modtager provision ved salg af Goudas rejse- og afbestillingsforsikringer. Vær opmærksom på at du allerede kan være dækket af en rejse- eller afbestillingsforsikring via dit indboforsikringsselskab, kreditkort eller lignende - bemærk dog venligst at der kan være forskelle i forsikringsdækningen. Når du går videre ind på Goudas hjemmeside finder du produktarket så du kan gennemse dækningen på forsikringerne. 

Afbestillingsforsikring

Afbestillingsforsikring

Ingen bekymringer inden skiferien - Hvis du ønsker at tegne en afbestillingsforsikring i forbindelse med bestilling af din skirejse hos Skilink, kan du nemt gøre det her. Med en afbestillingsforsikring kan du undgå at miste de penge, som du har brugt på køb af din skirejse, hvis du bliver forhindret i at tage af sted på din ferie. Særlige fordele med Gouda rejseforsikring - Få dine penge tilbage, hvis du må annullere din rejse Dækker ved akut sygdom op til afrejsen Dækker bl.a. ved graviditet og opsigelse fra fuldtidsjob Nemt og fleksibelt - Vi arbejde...

Rejseforsikring

Rejseforsikring

Rejs trygt på skiferie - Hvis du ønsker at tegne en rejseforsikring i forbindelse med bestilling af din skirejse hos Skilink, kan du nemt gøre det her. Med en Gouda rejseforsikring har du f.eks. adgang til dansktalende læger via videokonsultation, når du er på rejse i udlandet. Husk, at du skal have en ansvarsforsikring, når du står på ski i Italien - Fra d. 1/1 2022 har Italien indført et krav om, at besøgende skiløbere skal have en ansvarsforsikring til dækning af skader på tredjepart under skiløb. Hvis du ikke kan vise en forsikringspolice, kan du få en bøde på mel...