Skip to main content

Spørgsmål og svar

Er min skiferie omfattet af pakkerejseloven?

  • Ja! Alle skirejser som findes på vores hjemmeside inkluderer som minimum ophold og liftkort. Det betyder at der skal laves specifikke ændringer af din rejse, hvis den ikke skal være omfattet af pakkerejseloven.

Kan jeg ændre min booking efter jeg har bestilt?

  • Det afhænger af hvornår du bestiller, og hvornår du ændrer din rejse. Vi tilbyder fri annullering af din skirejse 23/24 indtil den 1/9 2023 og efter dette er det de almindelige afbestillingsvilkår der er gældende.

Udenrigsministeriet har markeret min destination som gul, hvad sker der så?

  • En gul-markering betyder at du skal være opmærksom. Vi gennemfører skirejserne til gule områder og informerer dig om forholdsreglerne der er gældende.

Udenrigsministeriet har markeret min destination som orange, hvad sker der så?

  • Hvis Udenrigsministeriet fraråder ikke-nødvendige rejser til dit rejsemål, så gennemfører vi ikke rejser dertil. Du vil i dette tilfælde blive tilbudt at flytte din rejse til en anden destination, flytte rejsen til en anden uge, flytte din rejse til sæsonen efter eller få refunderet din indbetaling.

Er Skilink medlem af Rejsegarantifonden?

  • Ja, vi har medlemsnummer 3347.

Hvad sker der hvis min skiferie bliver afbrudt?

  • I tilfælde af at myndighederne kræver at en rejse skal afbrydes og de således beder om evakuering, så vil du blive refunderet den forholdsmæssige andel af din rejse. Har du således være afsted i 4 ud af 7 dage, så vil du blive refunderet for 3 af 7 dages ferie.