Skip to main content

Tryghed med pakkerejser

Hvad er en pakkerejse

En pakkerejse er enhver type af rejse som er sammensat af to eller flere turistmæssige ydelser. Det kan f.eks. være transport+ophold eller ophold+liftkort. Eller dem alle. Hos Skilink er alle vores rejser som udgangspunkt pakkerejser, hvilket betyder at du som gæst hos os i alperne oplever den bedst mulige beskyttelse som forbruger, når du bestiller din rejse.

Beskyttelse mod Covid-19

Vi afvikler ikke rejser til destinationer, hvor vi ved, at du bliver nødt til at isolere dig selv eller gå i karantæne, når du ankommer, eller når du kommer hjem. Du vil i dette tilfælde blive tilbudt at flytte din rejse til et andet tidspunkt, en anden destination eller annullere rejsen.

Vi anbefaler desuden at du tegner afbestillingsforsikring som dækker dig i tilfælde af at du eller nogen i dit rejseselskab bliver diagnosticeret med Covid-19 kort inden afrejse og som følge deraf ikke kan deltage i rejsen.

Du er altid økonomisk beskyttet

Skilink A/S er tilsluttet Rejsegarantifonden og har medlemsnummer 3347, så ligegyldigt hvad som sker, er dine penge altid sikret.