Skip to main content

Om Skilink

Hvem er Skilink

Skilink er indbegrebet af erfaring, kendskab til alperne og fokus på glade gæster i alperne. Det er også en historie om venskab og opfordring fra gæster, tidligere medarbejdere og samarbejdspartnere i alperne.

Over 100 års erfaring

Med et team bestående af de to oprindelige stiftere af Nortlander Skitours for over 30 år siden samt flere tidligere medarbejdere, så er grundstenene lagt. Vi har nemlig valgt at drage ud på en ny (ski)rejse, hvor vi med vores enorme erfaring indenfor at drive rejsebureau fokuserer på at finde de bedste skiferier til vores gæster.

Vi kender enhver afkrog af alperne, hver eneste destination, de fleste hoteller og rigtigt mange lokale. Det betyder at vi både tilbyder de mest populære rejsemål, men også har flere unikke ophold og oplevelser på programmet.

Det var oplagt at starte op

Massevis af positive tilkendegivelser fra venner, bekendte, tidligere gæster, samarbejdspartnere og medarbejdere gjorde det til det mest naturlige i verden igen at gøre det vi elsker og gør bedst – nemlig at arrangere skiferier til alperne for det danske skifolk.

Glade gæster er det vigtigste

Vi fokuserer nemlig på vores gæster. Vi vil være det mest naturlige valg når du vælger din rejseudbyder til alperne. Det gør vi ved hele tiden at have nogle af markedets laveste priser, være tilgængelige for dig så meget som muligt (og det er meget) samt at levere fantastiske og trygge oplevelser i alperne. Vi opdaterer vores program løbende og leder hele tiden efter nye interessante rejsemål.

Mød teamet bag Skilink