Skip to main content

Skiferie med fly

Flyrejser til alperne

Skilink tilbyder skiferier med charterfly til alle vores destinationer i Frankrig, Italien og Østrig, ligesom vi også tilbyder skræddersyede rejser med fly, både hele uger og korte skirejser. Vi har flyrejser til Lyon, Torino, Innsbruck og Salzburg, men har desuden mulighed for at arrangere flyrejser til øvrige lufthavne i alperegionen. 

At vælge flyrejse på skiferien betyder at transporttiden til rejsemålet bliver så kort som mulig. Vores afgange på hele uger er altid om lørdagen, medmindre andet er angivet ved bestilling. Vi flyver med blandt andet Eurowings, Atlantic Airways, Norwegian, SAS og Transavia.

Alt inkluderet på flyrejsen (næsten)

Enhver skiferie med fly via Skilink inkluderer alt, så du bare behøver at tænke på destinationen for din rejse, og således allerede drømme om at spænde støvlerne. Hos os indgår både lufthavnsskatter, afgifter, bagage og transfer til din destination. Eventuelle tillæg på skiferien kan være forsikringer og skileje eller skifragt. Vær opmærksom på at der er begrænsede pladser på flyet til ski, så bestil din skifragt når du bestiller rejsen. 

Ankomst til lufthavnen

Ved ankomst til lufthavnen via vores charterfly vil du blive modtaget af vores guider. Guiderne tager imod, hjælper med eventuelle udfordringer i lufthavnen og guider til den korrekte bus. I lufthavnen vil både liftkort og velkomstmateriale blive uddelt, således at ferien kommer godt i gang. 

Vi gør opmærksom på at der kan opstå ventetid i forbindelse med ankomst til lufthavnen, da nogle transferbusser har gæster med fra flere forskellige fly. 

Transferbussen kører jer til jeres destination og parkerer et eller flere steder i byen tæt på jeres indkvartering, hvorfra I skal gå resten af vejen. Du er selv ansvarlig for, at din bagage kommer med transferbussen fra lufthavnen på afrejsen. Ligeledes er du også ansvarlig for, at bagagen kommer med transferbussen til lufthavnen igen på hjemrejsen. 

Transfertider

Lufthavnene i alperegionen ligger alle sammen indenfor 3,5 timers transfer til vores destinationer. Dog er der nogle destinationer med endnu kortere transfer.

Effektive transfertider fra de forskellige lufthavne er beskrevet nedenfor. Vær opmærksom på, at trafik, vejret og rejser i højsæson kan betyde forlænget transfertid til og fra destinationerne.

Du kan altid kontakte os for yderligere information om forventet transfertid på de forskellige destinationer og i de forskellige rejseperioder i løbet af sæsonen.

Skitransport

Skitransport inkluderer én skitaske med 1 par ski eller 1 snowboard, 1 par stave samt én støvletaske med 1 par støvler. Maksimalvægt i alt: 12 kg. Skitansport koster 499,- pr. stk. på vores charterfly og skal bestilles på forhånd. Bestil i god tid, da der er begrænset med pladser på de forskellige ruter.

Generelt om flyrejser til Alperne

Ved afrejse med fly anbefales det at du møder op i lufthavnen senest 2 timer før planlagt afrejse med flyet og gennemfører check-in. Check-in lukker 1 time inden planlagt afgang. Indchecket bagage (1 stk kuffert/taske) er inkluderet på alle vores flyvninger, hvor den tilladte bagagevægt er mellem 15-23 kg. Derudover er det tilladt at medbringe 1 stk håndbagage. Vi tilbyder desuden skifragt på alle vores flyvninger - på vores charterflyvninger er prisen fast, og hvis vi har sammensat en skræddersyet rejse til dig, så er det de pågældende bagageregler for respektive flyselskab som gælder. Vi hjælper naturligvis med bestilling af det ønskede.

Alle fra 2 år og op skal have sit eget sæde på flyet. Har man små børn med sig på rejsen som er under to år, så betales der blot 500kr for dette - barnet på 0-1 år skal dog sidde i skødet på sine forældre. Vær opmærksom på, at der ikke findes barnestole eller lignende ombord på et fly, og det samme gør sig gældende på transferbusserne til og fra lufthavene til destinationerne.

Kan du tage på ferie med kort varsel? Så tjek vores afbudsrejser på skiferie her.

Ved spørgsmål til vores skiferier med fly, kontakt os her eller på telefon 70 60 52 15.