Skip to main content

Hotel "Des Dromonts" (Antal stjerner: 4 stjerner)

På Hotel Des Dromonts træder du ind i en arkitektonisk perle med finurlige vinkler og detajler. Du bor med pisten og liften lige ude foran døren, så her kan du være en af de første på ski om morgenen. 

Formet som en fyrrekogle blender hotellet ind i omgivelserne af natur og sneklædte bjerge. Så snart du træder ind i lobbyen, bliver du kastet ind i 60'ernes verden med et moderne twist med ikoniske designmøbler. Værelserne er smukt indrettet med en varm atmosfære som giver dig en god base at kunne slappe af i efter en aktiv dag på pisterne.

Halvpension til dit ophold
Til dit ophold på Hotel Des Dromontes er der halvpension inkluderet. Når du vågner om morgenen, kan du nyde en stor morgenmadsbuffet med et udvalg af brød, kager, frisk frugt, pålæg og oste fra området. Om aftenen kan du vælge imellem hotellets to restauranter, Les Enfants Terribles som er en klassisk fransk bistro eller Le Festival for en mere afslappet atmosfære.

Gode faciliteter efter dagens skiløb
Le Festival har også en bar hvor du om eftermiddagen eller aftenen kan sætte dig ved pejsen med en varm kakao, en lokal aperitif eller en cocktail.

Efter dagens skiløb kan du forkæle dig selv i hotellets spa- og wellnessområde, hvor du finder udendørs sauna, udendørs spabad og hammam. Der er mulighed for tilkøb af ansigts- og massagebehandlinger. Til hotellets spa- og wellnessområde er der adgang fra 16 år.

Avoriaz er en bilfri by og der er ikke mulighed for at parkere ved hotellet. Ankommer du i bil skal du i stedet parkere på en offentlig parkeringsplads som ligger få hundrede meter fra hotellet og hvorfra du kan tage shuttlebus. 

Her kan du finde flere hoteller og lejligheder til din skiferie til Avoriaz og alle skiferie til Frankrig.

 

Værelsetyper

Hotelfakta

Afstande
Afstand til pist:50 m
Afstand til lift:100 m
Afstand til skibus:50 m
Afstand til centrum:300 m
Afstand til indkøb:300 m
Afstand til skiudlejning:100 m
Faciliteter
Wifi:Ja
ReceptionJa
BarJa
RestaurantJa
LoungeJa
SkikælderJa
Wellness/SpaJa
SaunaJa
DampbadJa
JacuzziJa
FitnessrumJa
Indkvartering
Inkl. HalvpensionJa
ToiletJa
Bad/badekarJa
SlutrengøringJa
SengelinnedJa
HåndklæderJa
TVJa
FøntørrerJa

Bykort