Skip to main content

Lejligheder "L'Amara" (Antal stjerner: 5 stjerner)

På L'Amara bor du i lækre 5-stjernede lejligheder med den helt perfekte beliggenhed i Avoriaz. Du har pisten og liften lige ude foran døren, så her kan du være den første på pisten om morgenen. 

Her findes i alt 165 lejligheder, som passer rigtig godt til familien eller vennegruppen der rejser sammen og ønsker masser af plads. Her er lejligheder for alt imellem 4 og 10 personer, og har alle balkoner med en helt fantastisk udsigt over de omkringliggende bjerge og hvorfra du om aftenen kan nyde en flot solnedgang.

Når skidagen er omme er der rig mulighed for afslapning. L'Amara har et stort spa-område "Magnificent Deep Nature Spa" med opvarmet swimmingpool, sauna, dampbad, børnepool og hammam. Derudover er der udendørs boblebad og der kan bestilles spa-behandlinger mod ekstra betaling.

Til familiens yngste medlemmer er der børneklub med aktiviteter og underholdning og der er mulighed for at bestille børnepasning.

Der tilbydes levering af nybagt brød og bagværk samt en shopping-service, hjælp med booking af restauranter osv. Ganske enkelt et luksuriøst ophold, hvor der bliver taget godt hånd om dig når skiferien går til Avoriaz.

Avoriaz er en bilfri by, men L'Amara har sin egen parkeringskælder, hvor du kan sætte bilen når du ankommer. 

Se vores store udbud af hoteller og lejligheder til din skiferie til Avoriaz her og læs mere om skiferier til Frankrig her.

Værelsetyper

Hotelfakta

Afstande
Afstand til pist:0 m
Afstand til lift:50 m
Afstand til skibus:20 m
Afstand til centrum:500 m
Afstand til indkøb:200 m
Afstand til skiudlejning:0 m
Faciliteter
Wifi:Ja
ReceptionJa
BarJa
RestaurantJa
LoungeJa
ElevatorJa
SkikælderJa
Wellness/SpaJa
SaunaJa
DampbadJa
JacuzziJa
Swimming poolJa
FitnessrumJa
LegerumJa
ParkeringJa
Indkvartering
Balkon/terrasseJa
ToiletJa
Bad/badekarJa
SlutrengøringJa
SengelinnedJa
HåndklæderJa
TVJa
FøntørrerJa
OvnJa
MikroovnJa
OpvaskemaskineJa
KogepladerJa
KøleskabJa

Bykort