Skip to main content

Hotel "Assietta" (Antal stjerner: 3 stjerner)

På dette hotel bliver du budt hjerteligt velkommen af ejeren Simonetta, hun lægger vægt på at gæsterne føler sig hjemme og at maden er helt i top. Derfor er dette sted også et hotel hvor der til frokost og aften kommer mange lokale for at spise, snyd ikke dig selv for at prøve deres gode pizzaer. 

Hotellet er løbende blevet renoveret og fremstår meget pænt og velholdt, der er forskellige typer af værelser så man kan bo fra 2-4 personer sammen. I hotellets restaurant kan du hver morgen nyde den lækre morgenmadsbuffet, og til aften så sørger hotellet for en lækker menu så du ikke går sulten i seng. 

Hotel Assietta er både et populært hotel og restaurant i byen. Der er to seatings i restauranten, og med halvpension har man bord reserveret i restauranten i 2 timer mellem kl. 18.00 og 20.00.

Vil du opleve Sauze d’Oulx charmerende by, så skal du bare træde ud af hotellets dør, for du bor midt på det hyggelige torv. Om morgenen når du skal på ski, så kan du tage skibussen udenfor døren eller gå de 250m til Clotes-liften. 

Her får I virkelig god indkvartering til prisen.

Se vores store udbud af hoteller og lejligheder til din skiferie til Sauze d'Oulx her og læs mere om skiferier til Italien her. 

Gæsteanmeldelser

Kundevurdering
3,7 / 5
: 3 ud af 5 stjerner
Baseret på 87 gæsteanmeldelser

Værelsetyper

Hotelfakta

Afstande
Afstand til pist:250 m
Afstand til lift:250 m
Afstand til skibus:10 m
Afstand til centrum:0 m
Afstand til indkøb:100 m
Afstand til skiudlejning:50 m
Faciliteter
Wifi:Ja
BarJa
RestaurantJa
LoungeJa
SkikælderJa
Indkvartering
Inkl. HalvpensionJa
ToiletJa
Bad/badekarJa
SlutrengøringJa
SengelinnedJa
HåndklæderJa
TVJa
FøntørrerJa

Bykort