Skip to main content

Hotel "Fischerwirt" (Antal stjerner: 4 stjerner)

Hotel Fischerwirt er et hyggeligt familiedrevet hotel på gågaden i centrum af Zell am See og 5 minutter fra liften Schmittenhöhe.

Hotellets værelser er pæne og nyrenoveret og indeholder alt hvad der er brug for på. Der findes fladskærms-tv, wi-fi, minibar, toilet med badekar eller bruser, samt hårtørrer.

Med et ophold på Hotel Fischerwirt er der morgenmad inkluderet. Du kan hver morgen stå op til en stor morgenmadsbuffet. Det er muligt at tilkøbe aftensmad på nabohotellet "Hotel Romantik", som byder på blandt anden italiensk tema, gallaaftener og aftener med traditionelle Salzburg-specialiteter. 

Efter dagens skiløb er det tid til at få løsnet de ømme muskler op i hotellets sauna eller i den infrarød kabine. Hvis dette ikke er nok, så er det tag et besøg på “Hotel Romantik” som ligger på den anden side af gaden. Her kan I opleve den indendørs- og udendørs pool, dampbad samt spabad mod en betaling på 29€ pr. person pr. dag.

Hotel Fischerwirt har en skøn tagterasse med en fantastisk panoramaudsigt over bjergene. Her kan I tage et hvil i liggestolenen mens I nyder en drink. 

Mere inspiration til skiferien?
Find flere hoteller og lejligheder til din skiferie til Zell am See her og alle skiferier til Østrig her.

Hotelfakta

Afstande
Afstand til pist:300 m
Afstand til lift:200 m
Afstand til skibus:300 m
Afstand til centrum:0 m
Afstand til indkøb:50 m
Afstand til skiudlejning:250 m
Faciliteter
Wifi:Ja
ReceptionJa
BarJa
RestaurantJa
SkikælderJa
Wellness/SpaJa
SaunaJa
DampbadJa
Indkvartering
Inkl. MorgenmadHalvpension for et tillæg
Balkon/terrasseJa
ToiletJa
Bad/badekarJa
SlutrengøringJa
SengelinnedJa
HåndklæderJa
TVJa
FøntørrerJa
MinibarJa

Bykort