Skip to main content

Hotel "Elisabethpark" (Antal stjerner: 3 stjerner)

Midt i den gamle del af Bad Gastein ligger det historiske kurhotel, Elisabeth Park. Her bor I 700 meter fra pisten og liften, men hotellets egen shuttlebus tager jer til og fra skiløbet, omtrent når I ønsker det.

Opholdet er med halvpension inkluderet. Om morgenen kan du stå op til en stor morgenmadsbuffet og om aftenen serveres der en 4 retters menu som også består af buffet. Efter aftensmaden, kan I slå jer ned i de bløde læderstole i barloungen eller ved bardisken og nyde en øl eller drink. 

Den store wellness- og spaafdeling har alt hvad man kan tænke sig indenfor spa- og kurbehandlinger samt stor swimmingpool, sauna, dampbad, jacuzzi og interessante bade.

Værelserne er generelt store og pænt indrettede. En blanding af traditionel og moderne møblering og indretning med stilfulde farver. Værelserne indeholder bad, toilet, hårtørrer, tv, safety boks, minibar og wifi.

Hotellet er velegnet til familien, vennerne eller parret der rejser sammen. Ligeledes velegnet til virksomhedsgrupper og konferencer med fine mødefaciliteter.

Der et dieseltillæg til shuttlebussen på EUR 5,00 pr. gæst.

Mere inspiration til skiferien?
Find flere hoteller og lejligheder til din skiferie til Bad Gastein her og alle skiferie til Østrig her.

Gæsteanmeldelser

Kundevurdering
3,4 / 5
: 3 ud af 5 stjerner
Baseret på 183 gæsteanmeldelser
  • Super indkvartering! Meget venligt og hjælpsomt personale på hele hotellet. Værelset oplevede vi som lidt slidt men i øvrigt helt ok. Skønne senge og rengöring hver dag. Spa -området var lidt af en skuffelse. En mindre pool samt sauna vil jeg ikke rigtig kalde for spa. Der var ingen omklädningsrum for hverken damer eller herrer. At poolen og saunaen var overproppet kan jo ske, men det gjorde at vi mistede lysten til at hoppe i baljen eller en svedetur i saunaen. Lidt ærgerligt men ikke noget der væltede ferien.
    Christina

Hotelfakta

Afstande
Afstand til pist:700 m
Afstand til lift:700 m
Afstand til skibus:50 m
Afstand til centrum:50 m
Afstand til indkøb:50 m
Afstand til skiudlejning:600 m
Faciliteter
Wifi:Ja
ReceptionJa
BarJa
RestaurantJa
LoungeJa
ElevatorJa
SkikælderJa
Wellness/SpaJa
SaunaJa
DampbadJa
JacuzziJa
Swimming poolJa
FitnessrumJa
KonferencerumJa
ParkeringJa, (12€/dag)
Indkvartering
Inkl. HalvpensionJa
ToiletJa
Bad/badekarJa
SengelinnedJa
HåndklæderJa
TVJa
FøntørrerJa
MinibarJa

Bykort