Skip to main content

Hotel "Le Taos" (Antal stjerner: 4 stjerner)

Med sin snesikre beliggenhed i 2000 meters højde i Tignes Le Lac byder Le Taos jer velkommen i en rar og varm atmosfære inspireret af bjergene i New Mexico og de amerikanske Rocky Mountains. Her kan I nyde faciliteterne i et hotelkompleks af høj standard kombineret med den musikalske atmosfære omkring loungebaren. Med ski in ski out og en enestående panoramaudsigt til de omkringliggende bjergtoppe er Le Taos det ideelle sted at holde skiferie med familie og venner.

Efter dagens skiløb kan I slappe af i wellnessområdet med swimmingpool, sauna og hammam eller få læsnet de ømme muskler med en massagebehandling i spa-afdelingen. Efter en drink i loungebaren er I klar til at nyde en god middag i Tignes.

Hotelværelserne er skønt indrettet og har fladskærmstv, safetyboks, coffemaker, elkedel og badeværelse med håndklædevarmere og hårtørrer.

I er hurtigt ude i et af verdens bedste skiområder og i nattens løb har jeres skiudstyr stået aflåst og støvlerne holdt varme i jeres private skiskab med støvlevarmere.

Se vores store udbud af hoteller og lejligheder til din skiferie til Tignes og læs mere om skiferie til Frankrig.

Værelsetyper

Hotelfakta

Afstande
Afstand til pist:50 m
Afstand til lift:100 m
Afstand til skibus:100 m
Afstand til centrum:100 m
Afstand til indkøb:150 m
Afstand til skiudlejning:200 m
Faciliteter
Wifi:Ja
ReceptionJa
BarJa
RestaurantJa
LoungeJa
ElevatorJa
SkikælderJa
Wellness/SpaJa
SaunaJa
DampbadJa
Swimming poolJa
Indkvartering
Inkl. MorgenmadJa
ToiletJa
Bad/badekarJa
SengelinnedJa
HåndklæderJa
TVJa
FøntørrerJa

Bykort