Skip to main content

Lejligheder "YNYCIO" (Antal stjerner: 4 stjerner)

YNYCIO er nybygget lejligheder i Tignes, som stod klar til skisæsonen 2022/2023.

Med et ophold på YNYCIO får du en enestående beliggende i Tignes! Du har direkte adgang til Grande Motte kabelliften og Bollin stoleliften. Ikke nok med det, så har du Tignes centrum et stenkast væk hvor du finder byens hyggelige restauranter, barer og butikker.

Lejlighedkomplekset består af lejligheder til 2-5 personer. Der findes forskellige lejlighedstyper og booker man en lejlighed Sauna så får man egen sauna. Alle lejligheder er indrettet moderne, hyggelige og er rummelige med masser af lys. Lejlighederne er udstyret med alt det nødvendige som lægger grundlag for en god skiferie - I finder stue med fladskærms-tv, køkken, badeværelse med toilet, bruser og hårtørrer.

Stedets restaurant har åbent til frokost og middag, så hvis man nogle dage ikke selv vil lave mad i lejlighederne, eller ikke vil gå alt for langt for at finde en restaurant, så er dette en nem mulighed.

Lejlighedskomplekset har et tilhørende swimmingpool og wellness-område hvor der findes 2 forskellige saunaer og en hammam (wellness tilgængeligt fra 16 år). Der er også mulighed for at tilkøbe skønhedsbehandlinger.

Mere inspiration til skiferien?
Find flere hoteller og lejligheder til din skiferie til Tignes her og alle skiferier til Frankrig her.

Gæsteanmeldelser

Kundevurdering
4,4 / 5
: 4 ud af 5 stjerner
Baseret på 55 gæsteanmeldelser
  • Kæmpe ros til YNYCIO og SkiLink for dette fremragende nye sted. Kort fortalt “virkeligt lækkert” En lille ting, men med stor betydning jeg synes I skal have med. Vores lejlighed lå bogstaveligt lige ud til pisten (verdensklasse) Der var dog lige den hage, at al ind og udgang fra YNYCIO foregik lige ved siden af den lejlighed vi boede i. Døren gik op og i konstant også i løbet af natten og der var ikke dørpumpe på døren, hvilket resulterede i et ordentligt brag hver gan døren smakkede i. Jeg henvendt mig høfligt i receptionen og forklarede problemet. Receptionisten var meget forstående og ville straks sætte noget igang…. Og hold nu fast, det er jo i Frankrig.. men indenfor 2-3 timer havde en håndværker været forbi og sat en dørpumpe op på smakkende dør og nu lukkede døren stille og roligt med et lille bitte smæk. Det var dejligt. Tusind tak for det YNYCIO.
    Karsten

Værelsetyper

Hotelfakta

Afstande
Afstand til pist:0 m
Afstand til lift:20 m
Afstand til skibus:50 m
Afstand til centrum:100 m
Afstand til indkøb:100 m
Afstand til skiudlejning:150 m
Faciliteter
Wifi:Ja
ReceptionJa
BarJa
RestaurantJa
SkikælderJa
Wellness/SpaJa
SaunaJa
DampbadJa
JacuzziJa
Swimming poolJa
ParkeringMod betaling
Indkvartering
Inkl. MorgenmadKan tilkøbes
Balkon/terrasseJa
ToiletJa
Bad/badekarJa
SlutrengøringJa
SengelinnedJa
HåndklæderJa
TVJa
FøntørrerJa
OvnJa
MikroovnJa
OpvaskemaskineJa
KogepladerJa
KøleskabJa

Bykort