Skip to main content

Lejligheder "Les Temples du Soleil" (Antal stjerner: 2½ stjerner)

I den nedeste del af Val Thorens lige ud til pisten finder man dette store lejlighedskompleks bestående af 2 bygninger. Der er ski-in/ski-out og efter skiløbet kan du slappe af i det mindre spa-område med sauna og hot tub.

I komplekset finder man ligesledes skibutik, minimarked og restaurant. Så nyd et måltid på restaurant La Grange hvor man kan tilkøbe halvpension eller kvartpension, hvis man vil slippe for at lave mad i lejligheden (Priser finder du når du trykker "Bestil nu"). Sportscentret med masser af aktiviteter og butikker ligger 600 m. væk. Herfra er I også tæt på restauranter, barer og et livligt natterlivet.

Her findes lejligheder i mange størrelser fra etværelses lejligheder til 4 personer op til 3 værelses lejligheder for op til 7 personer. Der er køjesenge i entreen, opholdsstue med sovesofa, bad, toilet, køkken med komfur, køleskab, ovn og opvaskemaskine. Desuden balkon med udsigt til pisten. Separate soverværelser i de større lejligheder.

Populært valg for grupper af venner.

Find mere inspiration til din skiferie til Frankrig og se vores store udbud af hoteller og lejligheder til din skiferie til Val Thorens.

Værelsetyper

Hotelfakta

Afstande
Afstand til pist:50 m
Afstand til lift:100 m
Afstand til skibus:50 m
Afstand til centrum:400 m
Afstand til indkøb:100 m
Afstand til skiudlejning:100 m
Faciliteter
Wifi:I lejligheden
ReceptionJa
BarJa
RestaurantJa
LoungeJa
ElevatorJa
SkikælderJa
Wellness/SpaJa
SaunaJa
DampbadJa
ParkeringMod betaling
Indkvartering
ToiletJa
Bad/badekarJa
SlutrengøringJa
SengelinnedMod betaling
HåndklæderMod betaling
TVJa
MikroovnJa
OpvaskemaskineJa
KogepladerJa
KøleskabJa

Bykort