Skip to main content

Lejligheder "Residence Le Tikal" (Antal stjerner: 3 stjerner)

Lige overfor Les Temples du Soleil med adgang til samme faciliteter ligger denne særskilte bygning Le Tikal. I kan nabokomplekset kan I således klare de vigtigte indkøb i minimarkedet, skishoppen eller nyde et måltid på restaurant La Grange hvor man kan tilkøbe halvpension eller kvartpension, hvis man vil slippe for at lave mad i lejligheden (Priser finder du når du trykker "Bestil nu"). Det er også i nabokomplekset at I kan nyde wellness området med sauna, dampbad og 2 hot tubs. 600 m. via gangbroen til sportscenter og snetorvet. I kommer nemt på ski med pisterne løbende udenfor.

Lejligheder indrettet i pastelfarver fra enkeltværelses lejligheder til 4 personer op til 3 værelses lejligheder for op til 8 pers. De indeholder alle opholdsstue med sovesofa, køjesenge i entreen, bad, toilet, køkken med komfur, ovn, køleskab og opvaskemaskine samt balkon med en skøn udsigt over bjergene. De større lejligheder er endvidere med separate soveværelser.

Her er I hurtigt på ski over alle bjerge i "De 3 Dale".

Se vores store udbud af hoteller og lejligheder til din skiferie til Val Thorens her og læs mere om skiferier til Frankrig her.

Værelsetyper

Hotelfakta

Afstande
Afstand til pist:50 m
Afstand til lift:100 m
Afstand til skibus:50 m
Afstand til centrum:600 m
Afstand til indkøb:100 m
Afstand til skiudlejning:100 m
Faciliteter
Wifi:Ja
ReceptionJa
BarJa
LoungeJa
ElevatorJa
SkikælderJa
SaunaJa
DampbadJa
JacuzziJa
ParkeringMod betaling
Indkvartering
ToiletJa
Bad/badekarJa
SlutrengøringJa
SengelinnedJa
HåndklæderJa
TVJa
MikroovnJa
OpvaskemaskineJa
KogepladerJa
KøleskabJa

Bykort