Skip to main content

Hotel "Croce Bianca Leisure & Spa" (Antal stjerner: 4 stjerner)

For foden af de sneklædte Dolomitter, ligger dette luksuriøse og charmerende 4-stjernet Croce Bianca leisure & spa hotel. Her får du alle de faciliteter du drømmer om, uden at du behøver at tænke på andet end lækkert skiløb. Hotellet ligger i centrum af Canazei og 400 meter til liften.

Værelserne er indrettet i en hyggelig stil med komfort og inspiration fra naturen og de omkringliggende bjerge. Hotellet har flere forskellige værelsestyper alt fra standard dobbeltværelser til 2-værelses suiter. Alle værelser har balkon med en fantastisk udsigt over bjergene.

Efter en skøn dag på pisterne, kan batterierne lades op i hotellets store wellness-område "Acqua Relax Vivenes" med både indendørs og udendørs pool, sauna og dampbad. Der er mulighed for at tilkøbe skønhedsbehandlinger. I wellness-området og fitnessrummet er der adgang fra 16 år. Børn under 16 år kan benytte pool-området og den tilhørende børnepool. 

Opholdet på Croce Bianca er inklusiv morgenmad som består af en stor og lækker morgenmadsbuffet med friske produkter fra regionen. Om aftenen kan du enten udforske en af byens mange gode restauranter eller spise i hotellets “wine & dine” restaurant, som er kendt for sine gourmet a la carte retter og store udvalg af vine. Hotellets gæster får ca. 15% rabat i restauranten. 

Nyd en drink til udsigten af Dolomitterne på hotellets store terrasse eller sæt jer foran pejsen i loungen og få varmen og en snak om dagens skiløb. 

Velkommen til det luksuriøse og lækre Croce Bianca, hvor forkælelse og afslapning er i højsædet. 

Værelsetyper

Hotelfakta

Afstande
Afstand til pist:300 m
Afstand til lift:400 m
Afstand til skibus:50 m
Afstand til centrum:0 m
Afstand til indkøb:100 m
Afstand til skiudlejning:400 m
Faciliteter
Wifi:Ja
ReceptionJa
BarJa
RestaurantJa
LoungeJa
ElevatorJa
SkikælderJa
Wellness/SpaJa
SaunaJa
JacuzziJa
Swimming poolJa
FitnessrumJa
Indkvartering
Inkl. MorgenmadJa
Balkon/terrasseJa
ToiletJa
Bad/badekarJa
SlutrengøringJa
SengelinnedJa
HåndklæderJa
TVJa
FøntørrerJa

Bykort