Skip to main content

Hotel "Breuil" (Antal stjerner: 3 stjerner)

Hotel Breuil udmærker sig ved sin helt fantastiske beliggenhed på pisten og lige ved Cervinias centrum. Det venlige personale på hotellet byder velkommen til et skønt ophold på hotellet, hvor der hver dag serveres morgenmad og aftensmad til gæsterne.

Få hundrede meter fra hotellet ligger liften "Cretaz" som bringer dig op i skiområdet, og hvis man hellere vil med en større lift fra morgenstunden, så er "Plan Maison"-liften få minutters gang fra hotellet.

Hotellet har skønne faciliteter som blandt andet inkluderer en stor restaurant med udsigt, ligesom der findes et wellness-område med solarium, sauna, whirlpool og tyrkisk bad. Wellness-området er mod betaling som sker direkte til hotellet (ca 10€ pr time).

Og hvis man har plads til lidt ekstra hygge om aftenen, så byder hotellets store bar på et udvalg af kolde og varme drikke.

Hotellet har både enkeltværelser og dobbeltværelser, hvor der er mulighed for opredning i nogle af disse. Alle værelser har bad og toilet, og nogle har endda balkon.

Her kan du finde flere hoteller og lejligheder til din skiferie til Cervinia og alle skiferier til Italien

Værelsetyper

Hotelfakta

Afstande
Afstand til pist:100 m
Afstand til lift:150 m
Afstand til skibus:50 m
Afstand til centrum:50 m
Afstand til indkøb:50 m
Afstand til skiudlejning:100 m
Faciliteter
Wifi:Ja
ReceptionJa
BarJa
RestaurantJa
LoungeJa
SkikælderJa
Wellness/SpaJa
SaunaJa
DampbadJa
JacuzziJa
FitnessrumJa
Indkvartering
Inkl. HalvpensionJa
ToiletJa
Bad/badekarJa
SlutrengøringJa
SengelinnedJa
HåndklæderJa
TVJa
FøntørrerJa

Bykort