Skip to main content

Hotel "Miravidi" (Antal stjerner: 3½ stjerner)

Hotel Miravidi er en typisk alpin hotel i et roligt og unikt område med en fantastisk udsigt over Matterhorn, Grandes Murailles bjergene og pisterne. Hotellet ligger i et roligt område 200 meter fra liftene Campetto og Certaz og få skridt fra byens hovedgade.

Hotellet er ejet og drevet af Rosa og Luciano siden 1986. De har formået at give hotellet en komfortabel, rolig og familiær atmosfære som vil få dig til at føle dig hjemme.

Der serveres en lækker italiensk morgenmad hver morgen. Der findes desuden en bar og restaurant, hvor du kan nyde et glas vin og specialiteter fra Aosta-dalen, eller du kan slappe af i hotellets sauna efter en god dag på pisterne. Om aftenen servers en halvpension i hotellets restaurant.

Værelserne på Hotel Miravidi er moderne og komfortable og har en skøn alpestil. Alle værelser er udstyret med wifi, fladskærms-tv og eget badeværelse med hårtørrer og toiletartikler. Samtlige værelser er udstyret med altan med panoramaudsigt hvor Alperne.

Der tilbydes gratis parkering.

Se vores store udbud af hoteller og lejligheder til din skiferie til Cervinia her og læs mere om skiferier til Italien her.

Gæsteanmeldelser

Kundevurdering
4,5 / 5
: 4 ud af 5 stjerner
Baseret på 99 gæsteanmeldelser
  • Helt suverænt familie hotel. Rigtig dejlig mad. Super service
    Per
  • super hyggeligt og roligt sted med søde ejere. En aften der noget ballade med nogle fulde polakker, men der blev ro efter jeg bestemt bad dem dæmpe sig. Kommer gerne igen. Svært at komme fra Gondol tilbage til hotel.
    Jesper
  • Et dejligt familie drevet hotel
    Bjørn

Værelsetyper

Hotelfakta

Afstande
Afstand til pist:200 m
Afstand til lift:200 m
Afstand til centrum:100 m
Afstand til indkøb:100 m
Afstand til skiudlejning:250 m
Faciliteter
Wifi:Ja
ReceptionJa
BarJa
RestaurantJa
LoungeJa
ElevatorJa
SkikælderJa
SaunaJa
ParkeringJa
Indkvartering
Inkl. HalvpensionJa
Balkon/terrasseJa
ToiletJa
Bad/badekarJa
SlutrengøringJa
SengelinnedJa
HåndklæderJa
TVJa
FøntørrerJa

Bykort