Skip to main content

Hotel "Stambecco" (Antal stjerner: 3 stjerner)

Her kan du på selve bjerget med udsigt over bjergene og Cervinia by. Her er man direkte ved pisterne ved Plan Maison, så man er de første på ski om morgenen.

Fra Cervinia ankommer man med gondolliften, hvor hotellet ligger i forbindelse med liftstationen. Liften har åbent fra 8.30-16.45 og er gratis for gæster på hotellet. Ankommer man udenfor liftens åbningstid, kan man tage en snescooter, som transfer (15 EUR og 30 EUR efter kl. 22 ved reservation). Det er en særlig oplevelse at blive oppe på bjerget, når solen er gået ned. Hotellet har en stor terrasse, hvorfra man kan nyde udsigten.

Hotellet er meget enkelt, men alle værelser har bad, toilet, hårtørrer, tv, telefon og gratis wifi. Der er fint nyere spa-område fra 2015 med sauna, jacuzzi og mulighed for massagebehandlinger. Man reserverer plads i spa’en i receptionen.

Der er indgår halvpension, hvor dagen starter med en stor morgenbuffet, mens aftenmenuen er buffet til forret og dessert med primi og secondi serveret ved bordet.

Et enkelt og prisvenligt hotel med perfekt ski in ski out.

Se vores store udbud af hoteller og lejligheder til din skiferie til Cervinia her og læs mere om skiferier til Italien her.

 

Værelsetyper

Hotelfakta

Afstande
Afstand til pist:0 m
Afstand til lift:0 m
Afstand til centrum:1000 m
Afstand til indkøb:1000 m
Afstand til skiudlejning:15 m
Faciliteter
Wifi:Ja
ReceptionJa
BarJa
RestaurantJa
LoungeJa
SkikælderJa
Wellness/SpaJa
SaunaJa
JacuzziJa
Indkvartering
Inkl. HalvpensionJa
ToiletJa
Bad/badekarJa
SengelinnedJa
HåndklæderJa

Bykort