Skip to main content

Hotel "Breithorn" (Antal stjerner: 4 stjerner)

Hotel Breithorn er et af de mest ikoniske hoteller i Champoluc, med en historie helt tilbage til 1903. Selvom hotellet i tiden har gennemgået flere renoveringer, har det stadig formået at bevare den klassiske italienske aplestil og atmosfære. På Hotel Breithorn bor du i centrum af den hyggelige by og med pisten og liften ca. 500 meter derfra. 

Morgenmad inkl. og mulighed for tilkøb af aftensmad
Til dit ophold på Hotel Breithorn er der morgenmad inkluderet, hvor du hver morgen kan stå op til en god morgenmadsbuffet. Hotellet tilbyder også at du kan tilkøbe en halvpensions-pakke, hvor du får aftensmad 4 dage i løbet af din ferie. Du får lov at prøve noget forskelligt, da den varierer imellem 4 forskellige restauranter fra dag til dag. Her er det enten i Restaurant Il Balivo, Brasserie du Breithorn, Luppolo e Grano eller restauranten i hotellets bygning. Alle restauranterne tilbyder 3-retters menuer. Før du ankommer, vil du blive informeret om datoerne for din reservation i de forskellige restauranter.

Wellness-område og en drink foran pejsen
Efter en aktiv dag på pisterne kan du besøge hotellets wellness-område hvor der er jacuzzi og sauna. Der er også mulighed for at sætte sig foran pejsen i hotellets lounge og nyde en drink fra baren eller et glas vin fra vinkælderen. 

Et rigtig godt hotel til dig, der ønsker et skøn og autentisk ophold i hjertet af Champoluc.

Se vores store udbud af hoteller og lejligheder til din skiferie til Champoluc her og læs mere om skiferier til Italien her.

Hotelfakta

Afstande
Afstand til pist:500 m
Afstand til lift:500 m
Afstand til skibus:50 m
Afstand til centrum:50 m
Afstand til indkøb:200 m
Afstand til skiudlejning:450 m
Faciliteter
Wifi:Ja
ReceptionJa
BarJa
RestaurantJa
LoungeJa
ElevatorJa
SkikælderJa
Wellness/SpaJa
SaunaJa
JacuzziJa
Indkvartering
Inkl. MorgenmadJa
Inkl. HalvpensionKan tilkøbes
ToiletJa
Bad/badekarJa
SlutrengøringJa
SengelinnedJa
HåndklæderJa
TVJa
FøntørrerJa
MinibarJa

Bykort