Skip to main content

Hotel "Lac Salin Spa & Mountain Resort" (Antal stjerner: 4½ stjerner)

Lækkert luksushotel beliggende med liften og pisten nærmest udenfor døren. Her har i det hele under et tag. Nyd en drink i hotellets hyggelige bar og lounge inden I indtager den dejlige 4 retters middag, som indgår i halvpensionen. Her bliver i præsenteret for spændende lokale specialiteter og det rustikke italienske køkken. Hotellets  velassorterede vinkælder har masser af lokale og internationale vine til at accompagnere middagen. 

Den nye og store wellness- og spaafdeling er en oplevelse for sig selv. Her har I de skønneste faciliteter til rådighed: Swimmingpool, dampbad, sauna, jacuzzi, fitness, yoga og et stort udvalg af spabehandlinger (mod egenbetaling) at vælge mellem.

Værelserne findes i mange typer, men er generelt rummelige og moderne indrettet. De har alle sovesofa, som enten kan bruges til opredning eller benyttes som hyggeligt siddeområde. Der er balkon med en skøn udsigt over bjergene eller selve Livigno by. Værelserne har tv, telefon, wifi samt bad og toilet med hårtørrer.

Lac Salin Spa & Mouintain Resort er for jer der vil nyde skiferien hele vejen.

Find mere inspiration til din skiferie til Italien og se vores store udbud af hoteller og lejligheder til skiferie til Livigno .

Værelsetyper

Hotelfakta

Afstande
Afstand til pist:50 m
Afstand til lift:50 m
Afstand til skibus:50 m
Afstand til centrum:800 m
Afstand til indkøb:800 m
Afstand til skiudlejning:50 m
Faciliteter
Wifi:Ja
ReceptionJa
BarJa
RestaurantJa
LoungeJa
ElevatorJa
SkikælderJa
Wellness/SpaJa
SaunaJa
DampbadJa
JacuzziJa
Swimming poolJa
FitnessrumJa
KonferencerumJa
LegerumJa
ParkeringJa
Indkvartering
Inkl. HalvpensionJa

Bykort