Skip to main content

Hotel "Piandineve" (Antal stjerner: 3½ stjerner)

Hotel Piandineve er beliggende kun 250 meter fra Adamello ski-liftene og 500 meter fra centrum af Passo Tonale. Hotellet har en solrig placering med en fantastisk panoramaudsigt over de omkringliggende bjerge.

Hotellets 136 værelser gennemgik i 2021 en stor renovering, hvilket betyder, at de nu fremstår pæne og nye. De er indrettet i en hyggelig stil inspireret fra den omkringliggende natur med træ- og stenmaterialer. Alle værelserne har eget badeværelse med toilet, bruser og hårtørrer, telefon, satellit TV og minibar. 

Der findes et lille hyggeligt spa-område som tilbyder sauna samt et afslapningsområde med liggestole.

Med et ophold på Piandineve er der halvpension inkluderet. Om morgenen kan du stå op til en morgenmadsbuffet og om aftenen serveres der en 3-retters buffet med forskellige lokale og internationale retter. 

Hotellet har to barer. Den ene bar finder du ved siden af lobbyen og er et perfekt sted at få varmen med en kakao eller en cocktail efter dagens skiløb. Den anden bar har åbent fra tidlig eftermiddag til sen aften og byder på en hyggelig og uformel stemning med god musik, drinks og øl. 

For de yngre gæster findes der en børneklub (3-12 år) med masser af sjove aktiviteter og spil. 

Se vores store udbud af hoteller og lejligheder til din skiferie til Passo Tonale her og læs mere om skiferier til Italien her.

Værelsetyper

Hotelfakta

Afstande
Afstand til pist:250 m
Afstand til lift:250 m
Afstand til skibus:200 m
Afstand til centrum:500 m
Afstand til indkøb:500 m
Afstand til skiudlejning:500 m
Faciliteter
Wifi:Nej
ReceptionJa
BarJa
RestaurantJa
ElevatorJa
SkikælderJa
FitnessrumJa
LegerumJa
ParkeringJa
Indkvartering
Inkl. HalvpensionJa
ToiletJa
SlutrengøringJa
SengelinnedJa
HåndklæderJa
TVJa
FøntørrerJa

Bykort