Skip to main content

Hotel "Chaberton Lodge" (Antal stjerner: 4 stjerner)

Hotel Chaberton Lodge er et lækkert nyrenoveret hotel placeret i centrum af skønne Sauze d'Oulx og kun 500 meter til den nærmeste skilift. Selvom der kun er få hundrede meter til liften, så tilbyder hotellet privat shuttlebus der kører dig til Sportinia-liften hver morgen og retur igen om eftermiddagen.

Til dit ophold er der halvpension inkluderet. Om morgenen kan du stå op til en stor morgenmadsbuffet og om aftenen serveres der en aftensmadsmenu i hotellets restaurant. Hotellet går op i kvalitet og lokale råvarer, så du kan se frem til en gode retter fra det italienske køkken. 

Efter aftensmaden kan du sætte dig foran pejsen, bestille en cocktail i loungebaren, nyde et glas vin i vinbaren eller slappe af i wellness-området. I wellness-området er der både indendørs og udendørs swimmingpool, jacuzzi, sauna mm. For at bruge wellness-området skal du være min. 12 år. Pr. dag koster det 35€ at benytte wellness pr. person.

Hotellet har også en solterrasse med panoramaudsigt over Val di Susa-dalen.

Hotel Chaberton Lodge er til dig, der vil bo i dejlige omgivelser og med et strejf af luksus. 

Se vores store udbud af hoteller og lejligheder til din skiferie til Sauze d'Oulx her og læs mere om skiferier til Italien her.

Værelsetyper

Hotelfakta

Afstande
Afstand til pist:500 m
Afstand til lift:500 m
Afstand til skibus:0 m
Afstand til centrum:250 m
Afstand til indkøb:250 m
Afstand til skiudlejning:500 m
Faciliteter
Wifi:Ja
ReceptionJa
BarJa
RestaurantJa
LoungeJa
SkikælderJa
Wellness/SpaJa
SaunaJa
DampbadJa
JacuzziJa
Swimming poolJa
Indkvartering
Inkl. HalvpensionJa
ToiletJa
Bad/badekarJa
SlutrengøringJa
SengelinnedJa
HåndklæderJa
TVJa

Bykort