Skip to main content

Hotel "K2" (Antal stjerner: 3½ stjerner)

Beliggende i hjertet af det hyggelige bycentrum finder du Hotel K2. Indretningen er klassisk, moderne og komfortabel med mange fine detaljer. Hotellet serverer en lækker morgenbuffet inden du går de få minutter til liften.

Værelserne er flot møbleret med en stilfuld indretning. Der er bad, toilet, hårtørrer, tv, safetyboks og wifi.

Der er en hyggelig loungebar, hvor du kan hygge dig med en drink eller et glas vin, mens du nyder den skønne udsigt. Du kan desuden få små lækre snacks ved siden af. Er I en privat gruppe kan I bestille ”En Bubble”, hvor I får jeres egen glaskuppel i sneen på terrassen.

Bor du i hotellets anneks, bor du ca. 50 meter fra hovedbygningen, hvor hotellets faciliteter som restaurant og lounge ligger. Værelserne i annekset er enkelt, men funktionelt indrettet og ikke helst så moderne som i K2's hovedbygning.

Du har mulighed for at tilkøbe halvpension, således at du hver aften spiser en 3 retters menu på hotellet (priser finder du, når du trykker "Bestil nu"). Mod tillæg kan du endvidere prøve hotellets gourmetrestaurant.

Find mere inspiration til din skiferie til Italien og se vores store udbud af hoteller og lejligheder til skiferie til Sauze d'Oulx.

Værelsetyper

Hotelfakta

Afstande
Afstand til pist:250 m
Afstand til lift:250 m
Afstand til skibus:50 m
Afstand til centrum:0 m
Afstand til indkøb:100 m
Afstand til skiudlejning:100 m
Faciliteter
Wifi:Ja
ReceptionJa
BarJa
RestaurantJa
LoungeJa
ElevatorJa
SkikælderJa
Indkvartering
Inkl. MorgenmadJa
Inkl. HalvpensionKan tilkøbes
ToiletJa
Bad/badekarJa
SlutrengøringJa
SengelinnedJa
HåndklæderJa
TVJa
FøntørrerJa

Bykort