Skip to main content

Lejligheder "Cima" (Antal stjerner: 3 stjerner)

Lille hyggeligt lejlighedshus med bedste beliggenhed. Her bor du lige ved pisten i skønne fredfyldte omgivelser, som samtidig er i den centrale del af Ischgl tæt på Silvrettabahn. Der er 5 min gang til hovedgadens store udvalg af afterskisteder, forretninger, cafeer og restauranter.

Huset har 2 store lejligheder på 90 m² med plads til 7 personer.

Lejlighed nr. 1 er i 2 etager med plads til 7 personer. Her finder man et køkken med opholdsstue, hvori der er plads til en opredning. De tre seperate soveværelser til 2 personer har hhv dobbeltseng i det ene og to enkeltsenge i de to andre soveværelser. Lejligheden har to badeværelser, hvoraf det ene er et luksuriøst badeværelse med massagebruger, badekar og wc. Det mindre badeværelse har bad og toilet. Lejligheden ligger under taget på Cima, og har således skråvægge samt to balkoner. 

Lejlighed nr. 2 har 3 soveværelser hvoraf et af værelser har plads til 3 personer, et med dobbeltseng og plads til 2 og til slut et enkeltværelse. Den syvende person sover på sovesofa i opholdsstuen. Lejligheden har badeværelse med badekar og wc samt et seperat toilet. Lejligheden har balkon. 

Find mere inspiration til din skiferie til Østrig og se vores store udbud af hoteller og lejligheder til skiferier til Ischgl.

Gæsteanmeldelser

Kundevurdering
4,1 / 5
: 4 ud af 5 stjerner
Baseret på 126 gæsteanmeldelser
  • Fantastisk lejlighed og tak for anbefalingen Toke
    Thiliepan

Værelsetyper

Hotelfakta

Afstande
Afstand til pist:50 m
Afstand til lift:500 m
Afstand til centrum:300 m
Afstand til indkøb:700 m
Afstand til skiudlejning:400 m
Faciliteter
Wifi:Ja
Indkvartering
Balkon/terrasseJa
ToiletJa
Bad/badekarJa
SlutrengøringJa
SengelinnedJa
HåndklæderJa
TVJa
OvnJa
MikroovnJa
OpvaskemaskineJa
KogepladerJa
KøleskabJa

Bykort