Skip to main content

Hotel "Madlein" (Antal stjerner: 4 stjerner)

Enestående hotel som er verdenskendt både for Philippe Starck design, Paris Hilton og natklubben Pacha, som ligger i kælderen under hotellet. Designhotellet Madlein er en oplevelse i sig selv. 

Efter en skøn morgenmad har I kun få minutters gang til Pardatschgratbahn, som bringer jer hurtigt op i skiområdet. Ved foden af pisten kan I nyde en øl inden I tager byelevatoren op, som ender tæt på hotellet. I kan fortsætte i den hyggelige hotelbar og lounge ellers ligger det fantastiske wellness område og venter på jer. Her er stor udendørs jacuzzi, sauna, hammam, swimmingpool og mulighed for alverdens spabehandlinger (mod egenbetaling).

Der er forskellige værelsestyper, hvoraf nogle er indrettet i traditionel østrisk stil og andre er design værelser med gennemført moderne indretning både i møbler og tekstiler. De har alle bad, toilet, toiletartikler, badekåber, slippers, telefon, tv, safety boks, wifi og balkon.

I restauranten serveres en lækker 5 retters aftenmenu med valgmulighed. Vinkortet er et kapitel for sig med alt, hvad man kan drømme om! 

Nu er det blevet sengetid ellers tager I hotelelevatoren til Pascha natklubben i kælderen.

Et af alpernes mest gennemførte hotelkoncepter.

Find mere inspiration til din skiferie til Østrig og se vores store udbud af hoteller og lejligheder til skiferier til Ischgl.

Værelsetyper

Hotelfakta

Afstande
Afstand til pist:200 m
Afstand til lift:200 m
Afstand til skibus:300 m
Afstand til centrum:400 m
Afstand til indkøb:250 m
Afstand til skiudlejning:200 m
Faciliteter
Wifi:Ja
ReceptionJa
BarJa
RestaurantJa
LoungeJa
ElevatorJa
SkikælderJa
Wellness/SpaJa
SaunaJa
DampbadJa
JacuzziJa
Swimming poolJa
FitnessrumJa
KonferencerumJa
LegerumJa
ParkeringJa
Indkvartering
Inkl. HalvpensionJa
Balkon/terrasseJa
ToiletJa
Bad/badekarJa
SengelinnedJa
HåndklæderJa
TVJa
FøntørrerJa
MinibarJa

Bykort