Skip to main content

Hotel "Saalbacherhof" (Antal stjerner: 4 stjerner)

På bedst mulige beliggenhed i Saalbach ligger dette skønne 4* hotel. Hotellet er for få år siden gennemrenoveret og fremstår nu som et moderne hotel hvor lokale traditioner er bevaret i stilen. Hotellet har udover flere forskellige værelsestyper og suiter desuden et stort wellnessområde med pool. 

Hotellets værelser er forskellige i design og stil, men med alt fra mindre dobbeltværelser på 15 kvm til suiter på næsten 70 kvm er der noget for enhver smag. Nogle værelser er indrettet som moderne design-værelser, mens andre værelser har bibeholdt mere østigsk charme.  

Når du står op om morgenen går du til hotellets restaurant hvor en stor morgenbuffet serveres. Herefter fortsætter du i hotellets skikælder inden du begiver dig ud i skiområdets fantastiske pister. Når dagen på bjerget er forbi og du returnerer til hotellet, så kan du forkæle dig selv i hotellets hyggelige bar, eller du kan gå i hotellets spa og wellness med pool, sauna, dampbade osv. Slutteligt nyder du den gode aftensmad som er inkluderet i opholdet på Saalbacherhof, for sidenhen og samle energi til en ny dag på bjerget.  

Et lækkert, gennemført hotel med fantastisk beliggenhed.  

Find mere inspiration til din skiferie til Østrig og se vores store udbud af hoteller og lejligheder til skiferie til Saalbach-Hinterglemm.

Værelsetyper

Hotelfakta

Afstande
Afstand til pist:100 m
Afstand til lift:100 m
Afstand til centrum:0 m
Afstand til indkøb:30 m
Faciliteter
Wifi:Ja
ReceptionJa
BarJa
RestaurantJa
LoungeJa
ElevatorJa
SkikælderJa
Wellness/SpaJa
SaunaJa
DampbadJa
JacuzziJa
Swimming poolJa
FitnessrumJa
KonferencerumJa
ParkeringJa
Indkvartering
Inkl. HalvpensionJa
ToiletJa
Bad/badekarJa
SlutrengøringJa
SengelinnedJa
HåndklæderJa
TVJa
FøntørrerJa

Bykort