Skip to main content

Hotel "Garni Ehrenreich" (Antal stjerner: 3 stjerner)

Med en perfekt beliggenhed lige ved hovedliften Giggijoch kabineliften og midt i centrum af Sölden med barer, restauranter og forretninger indenfor rækkevidde, har I det bedste udgangspunkt for en perfekt skiferie.

Garni Erhrenreich byder på pæne og enkle værelser indrettet i lys moderne tyrolerstil. Her hersker en hyggelig og hjemlig atmosfære og mange vender tilbage år efter år. Værelserne indeholder bad, toilet, hårtørrer, telefon, kabeltv og wifi. De fleste værelser har balkon. Der indgår dejlig morgenmad i prisen til gæster på hotelværelserne.

Hotellet råder også over 4 lejlighederne til 2-4 personer, som kan bookes på forespørgsel. Lejlighederne er udstyret med lille køkken, safetyboks, kabeltv, direkte telefon, wifi og balkon. Den mindste lejlighed har et soveværelse, mens den større lejligheder har 2 separate soveværelser samt opholdsrum i forbindelse med køkkenet.

Når skidagen er omme kan I slappe af i den nye og lækre wellness afdeling med finsk sauna, infarød sauna, power showers, drikke fontæne og afslapningsområde med liggestole.

Mere inspiration til skiferien?
Find flere hoteller og lejligheder til din skiferie til Sölden-Obergurgl her og alle skiferier til Østrig her.

Værelsetyper

Hotelfakta

Afstande
Afstand til pist:20 m
Afstand til lift:20 m
Afstand til skibus:20 m
Afstand til centrum:0 m
Afstand til indkøb:50 m
Afstand til skiudlejning:50 m
Faciliteter
Wifi:Ja
ReceptionJa
LoungeJa
ElevatorJa
SkikælderJa
Wellness/SpaJa
SaunaJa
ParkeringJa
Indkvartering
Inkl. MorgenmadPå værelser
Bad/badekarJa
SengelinnedJa
TVJa

Bykort