Skip to main content

Hotel "Adapura" (Antal stjerner: 4 stjerner)

Hotel Aadapura er et flot og nybygget 4-stjernet hotel i centrum af Wagrain og blot 50-100 meter fra hovedlifterne Grafenberg Express I og Grafenberg-bahn. Hotellet byder på ren afslapning og forkælelse!

Værelserne er pæne og rummelige og består af alt fra dobbeltværelser til store familierum hvor der kan bo op til 5 personer. Mange af værelserne har balkon hvorfra du kan nyde en skøn udsigt over de omkringliggende bjerge.

Efter en aktiv dag på pisten kan du hoppe ned i hotellets 1.200 kvm. store wellness-afdeling, hvor du finder swimmingpool og forskellige saunaer. Derudover er der afslapningsstole og du kan booke massagebehandlinger mod ekstra betaling. Børnene kan holde sig underholdt i hotellets legerum. Her er der spil, biograf mm.

I dit ophold er der halvpension inkluderet som består af en god og varieret morgenmadsbuffet. Om aftenen kan du vælge imellem hotellets 3 forskellige buffet-restauranter der byder på alt fra klassiske østrigske retter, pizza og pastaretter og asiatisk. Der er også mulighed for at vælge hotellets a la carte bbq-restaurant mod ekstra betaling. Efter aftensmaden kan du sætte dig i hotellets bar og nyde en god drink.

Velkommen til et lækkert ophold som passer perfekt for familien eller parret, der ønsker en skiferie hvor der er sørget for det hele.

Her kan du finde flere hoteller og lejligheder til din skiferie til Wagrain og alle skiferie til Østrig.

 

Værelsetyper

Hotelfakta

Afstande
Afstand til pist:50 m
Afstand til lift:50 m
Afstand til skibus:50 m
Afstand til centrum:100 m
Afstand til indkøb:150 m
Afstand til skiudlejning:100 m
Faciliteter
Wifi:Ja
ReceptionJa
BarJa
RestaurantJa
LoungeJa
ElevatorJa
SkikælderJa
Wellness/SpaJa
SaunaJa
DampbadJa
Swimming poolJa
ParkeringJa
Indkvartering
Inkl. HalvpensionJa
Balkon/terrasseJa
ToiletJa
Bad/badekarJa
SlutrengøringJa
SengelinnedJa
HåndklæderJa
TVJa
FøntørrerJa

Bykort