Skip to main content

Lejligheder "Haus Amadeus" (Antal stjerner: 3 stjerner)

På Haus Amadeus bor du i et roligt område med kun 500 meter fra byens centrum, hvor du kan gå på opdagelse i de hyggelige restauranter, afterski-barer og butikker. Skibussen kører lige udenfor døren og fragter dig til liften på få minutter.

Husets lejligheder er fine og hyggeligt indrettet med en klassisk østrigsk stil. De indeholder alt det vigtige og er perfekt til dig, som vil have en hyggelig og hjemlig base at slappe af i, når batterierne skal lades op efter dagens skiløb.

Der er flere forskellige typer lejligheder, der alle er indrettet med et veludstyret køkken og badeværelse med toilet og bad. I huset findes der en sauna som kan benyttes 3 gange om uge i løbet af dit ophold. I husets kælder findes en typisk østrigsk "stube", hvor en kold øl kan nydes.

Haus Amadeus' søde værtspar tager sig godt af sine gæster. Det er muligt at bestille "brötchenservice" ved ankomst. Så hænger der hver morgen en pose frisk brød på jeres dør.

Se vores store udbud af hoteller og lejligheder til din skiferie til Wagrain her og læs mere om skiferie til Østrig her.

Værelsetyper

Hotelfakta

Afstande
Afstand til pist:900 m
Afstand til lift:900 m
Afstand til skibus:20 m
Afstand til centrum:500 m
Afstand til indkøb:300 m
Afstand til skiudlejning:300 m
Faciliteter
Wifi:Ja
ReceptionJa
SkikælderJa
SaunaJa
Indkvartering
ToiletJa
SlutrengøringJa
SengelinnedJa
HåndklæderJa
TVJa
KogepladerJa
KøleskabJa

Bykort