Skip to main content

Lejligheder "Knappensteig Zeitlos" (Antal stjerner: 3½ stjerner)

Knappensteig Zeitlos er et moderne lejlighedshus som ligger i den rolige del Kirchboden i Wagrain. Med denne placering har du byens centrum i kort afstand derfra og 500 meter fra Flying Mozart liften.

Husets lejligheder er rummelige og hyggeligt indrettet med veludstyret køkken, stue og soveværelser. Der findes forskellige lejlighedsstørrelser som kan rumme fra 4-12 personer, så der er plads til alle om det er gruppen af venner eller familien der rejser sammen.

På Knappensteig Zeitlos har du adgang til det 150 kvm store wellness-område, hvor der er plads til afslapning efter dagens skiløb. Her findes der bio sauna, finsk sauna, infrarød kabine samt et afslapningsområde med liggestole. Derudover finder der en stor nybygget opvarmet udendørs pool. Med et ophold på Knappensteig Zeitlos er der også afgang til en lounge og til de yngre gæster er der et legerum.

Knappensteig Zeitlos hører sammen med Knappensteig Relax og de 2 huse er beliggende med 15 meters mellemrum. De 2 huse deler faciliteter. 

Her kan du finde flere hoteller og lejligheder til din skiferie til Wagrain og alle skiferie til Østrig.

Gæsteanmeldelser

Kundevurdering
4,5 / 5
: 4 ud af 5 stjerner
Baseret på 110 gæsteanmeldelser
  • Placering, faciliteterne og gæstfriheden var i top. Måske ikke den bedste værelsesfordeling til grupper, bedste til familier.
    Troels

Værelsetyper

Hotelfakta

Afstande
Afstand til pist:350 m
Afstand til lift:500 m
Afstand til skibus:100 m
Afstand til centrum:500 m
Afstand til indkøb:350 m
Afstand til skiudlejning:350 m
Faciliteter
Wifi:Ja
LoungeJa
Wellness/SpaJa
SaunaJa
Swimming poolJa
LegerumJa
Indkvartering
ToiletJa
Bad/badekarJa
SlutrengøringJa
SengelinnedJa
HåndklæderJa
TVJa
OvnJa
MikroovnJa
OpvaskemaskineJa
KogepladerJa
KøleskabJa

Bykort