Skip to main content

Lejligheder "Alpin Chalet" (Antal stjerner: 3½ stjerner)

På Alpin Chalet får du en helt unik chalet-lejlighed med ski-in/ski-out med pisten og liften blot 50 meter fra lejligheden. Du bor i rolige omgivelser i udkanten af Wagrain, men med skibussen kommer du til centrum af byen på blot 10 minutter. 

310 kvm. med plads til 30 personer
Er i en stor familie eller vennegruppe, der rejser sammen og ønsker plads til alle, så er Chalet Alpin det perfekte valg. Her bor du i en stor chalet-lejlighed på hele 310 kvm. med plads til op til 30 personer. Lejligheden er indrettet i 2 etager, hvor der i stueetagen er 9 soveværelser, hvor der er plads til op til 4 personer i hvert værelse. Til hvert værelse er der eget badeværelse med toilet og bruser. I stueetagen er der desuden stue med sofaområde og TV. På førstesalen er der et stort køkken med alt det nødvendige udstyr til at kunne kokkere en god middag. I forbindelse med køkkenet er der en spisestue med plads til alle samt udgang til en stor terasse med liggestole og grill. 

Chalet med eget sauna
Efter en lang og aktiv dag på pisterne, er der ikke noget bedre end at kunne slappe af i en sauna. Chalet Alpin har sin egen sauna med en fantastisk udsigt over de omkringliggende bjerge. Der er desuden en fælles jazucci som deles med 2 andre lejligheder.

Alpin Chalet er en unik indkvartering i Wagrain, med plads til den store familie eller vennegruppe og tæt på skiløbet. 

Find mere inspiration til din skiferie til Østrig og se vores store udbud af hoteller og lejligheder til skiferie til Wagrain.

 

Værelsetyper

Hotelfakta

Afstande
Afstand til pist:50 m
Afstand til lift:50 m
Afstand til skibus:100 m
Afstand til centrum:1200 m
Afstand til indkøb:1000 m
Afstand til skiudlejning:1000 m
Faciliteter
Wifi:Ja
SkikælderJa
Wellness/SpaJa
SaunaJa
ParkeringJa
Indkvartering
Balkon/terrasseJa
ToiletJa
Bad/badekarJa
SlutrengøringJa
SengelinnedJa
HåndklæderJa
TVJa
OvnJa
MikroovnJa
OpvaskemaskineJa
KogepladerJa
KøleskabJa

Bykort