Skip to main content

Hotel "Romantik" (Antal stjerner: 4 stjerner)

I hjertet af Zell am See ligger dette 4-stjernet hotel. Hotellet byder på ren afslapning, forkælelse og som navnet antyder, romantik!

Med kun få skridt fra den livlige bymidte kan du nyde byens restauranter, shopping og barer. Liften cityXpress ligger en kort gåtur fra hotellet.

Hotellet har individuelt indrettet værelser, men fælles for dem alle er, at de er indrettet med en hyggelig, romantisk og komfortabel stemning hvor du uden tvivl vil føle dig hjemme.

Efter dagens skiløb står der afslapning på programmet. Nyd hotellets skønne 2-etagers wellness-afdeling, hvor du finder indendørs opvarmet pool, finsk sauna, stillezoner med liggestole, dampbad og infrarød kabine. Hotellet tilbyder mod betaling også en bred vifte af skønhedsbehandlinger og massage, f.eks. sportsmassage eller parmassage.

Med et ophold på Hotel Romantik er der halvpension inkluderet. Stå op til en stor morgenmadsbuffet med alt hvad hjertet begærer til at give dig energi til dagens strabadser. Om aftenen kan I sætte jer tilrette med en 4-retters menu hvor der kan vælges mellem 3 forskellige a la carte hovedretter samt lækker buffet til forret og dessert. Skal der skrues ekstra op for romantikken, kan dig og din partner booke hotellets “middag for 2” hvor du kan nyde aftensmaden med levende lys, musik og blomster i rolige omgivelser.

Slut dagen af med et glas champagne i hotellets hyggelige bar.

Mere inspiration til skiferien?
Find flere hoteller og lejligheder til din skiferie til Zell am See her og alle skiferier til Østrig her.

Værelsetyper

Hotelfakta

Afstande
Afstand til pist:450 m
Afstand til lift:500 m
Afstand til skibus:300 m
Afstand til centrum:0 m
Afstand til indkøb:50 m
Afstand til skiudlejning:300 m
Faciliteter
Wifi:Ja
ReceptionJa
BarJa
RestaurantJa
Wellness/SpaJa
SaunaJa
DampbadJa
JacuzziJa
Swimming poolJa
LegerumJa
Indkvartering
Inkl. HalvpensionJa
Balkon/terrasseJa
ToiletJa
Bad/badekarJa
SlutrengøringJa
SengelinnedJa
HåndklæderJa
TVJa
FøntørrerJa

Bykort