Skip to main content

Covid-19

Information om indrejseregler og retningsliner

Denne side opdateres løbende: Sidst opdateret d. 01-14-2023

Udenrigsministeriets rejsevejledninger
Udenrigsministeriet farvelægger ikke længere rejsevejledningerne på baggrund af smittebilledet COVID-19 eller indrejserestriktioner i et land eller region. Færdigvaccinerede og tidligere smittede kan derfor uden problemer rejse til mange lande, men reglerne er forskellige, og det er vigtigt, at du før rejsen tjekker indrejserestriktioner og krav på ambassadens Covid-19 hjemmeside: https://um.dk/da/om-os/kontakt/find-os-i-verden/

Ikke-vaccinerede skal være ekstra opmærksomme på, at der i nogle lande kan gælde begrænsninger i forhold til muligheden for at indrejse.

Skidestinationerne er mere end klar til at modtage gæster, forskellen til i år vil være de nye tiltag, som er lavet for gæsternes sikkerhed. På nogle punkter bliver det anderledes end andre år, men på langt de fleste parametre er der lagt op til, at skisæsonen bliver nøjagtig lige så hyggelig, som den plejer.

Tryghed og sikkerhed vigtigst
Vores gæsters tryghed og sikkerhed er vores første prioritet, og I disse anderledes tider, er det naturligvis vigtigere end nogensinde at du føler dig tryg når du rejser med Skilink.

Inden du tager afsted, så undersøg altid de gældende rejsevejledninger direkte hos Udenrigsministeriet eller de enkelte landes Indenrigsministerium. Bemærk at hvert land kan have individuelle regler og krav for indrejse og lokale restriktioner - På denne side kan du læse, om hvilke sikkerhedsforanstaltninger der er i Østrig, Italien og Frankrig.

Vi tager forbehold for, at der med kort varsel kan komme ændringer. Vi vil her på siden løbende informere og opdatere om eventuelle ændringer i myndighedernes retningslinjer.

Som rejsende har du selv ansvar for at have eventuelle vaccinationer og for at leve op til de enkelte landes krav og betingelser for indrejse.

Skilink er medlem af Rejsegarantifonden, som sikrer dig og dine betalinger 100%, når du rejser med os. Det vil sige, at du er sikker på, enten at komme afsted på skiferie eller få alle dine penge retur, hvis det skulle ske at du alligevel ikke kan komme afsted grundet Udenrigsministeriets frarådelse.

Hvis dit rejsemål bliver orange eller rødt 7 dage før afrejse, får du dine penge retur. Hvis du selv vælger at afbestille din rejse, mens rejsemålet er markeret grønt eller gult, gælder de normale betingelser: https://www.skilink.dk/rejsebetingelser

Rejseforsikring
Skilink arbejder sammen med Gouda Rejseforsikring, som er førende i Danmark når det angår både afbestillingsforsikringer og rejseforsikringer.

Uanset hvor og hvornår du skal afsted på skiferie, er du godt dækket med denne rejseforsikring. Du er med Gouda blandt andet dækket således, at hvis der indføres skærpede indrejserestriktioner eller hvis sikkerhedsniveauet for din destination skærpes efter, at du har købt forsikringen og rejsen, vil afbestillingsforsikringen dække.

Forsikringen dækker ligeledes hvis der pludseligt indføres yderligere indrejserestriktioner såsom krav om vaccine eller indrejsekarantæne ved ankomst, som betyder, at du må sidde i karantæne i en stor del af din ferie.

Afbestillingsmuligheder

Gældende for pakkerejser
Såfremt Udenrigsministeriet fraråder rejser for alle til den region hvor din skidestination ligger, kan du enten annullere din skiferie eller ombooke til en anden destination der er åben. Ønsker du at afbestille på baggrund af myndighedernes frarådselse , refunderer vi 100% af det indbetalte beløb.
 
Følgende lokale restriktioner er ikke gyldig afbestillingsgrund
Tvungen brug af mundbind, krav om vaccination, krav om negativ COVID-19 test ved ankomst til landet eller destionationen eller lukkede faciliteter i landet eller på destinationen grundet COVID-19.

Afbestilling som følge af COVID-19 er således kun muligt hvis Udenrigsministeriet fraråder rejser for alle til landet eller regionen.