Skip to main content
Skiløbere på piste med snebeklædte træer og bjerge i Schladming

Covid-19

Rejsevejledninger

Annullér din din skirejse 14 dage før

Vi holder os løbende opdateret på de gældende rejsevejledninger som Udenrigsministeriet opdaterer ugentligt. Fraråder UM at rejse til din pågældende destination 14 dage før afrejse vil du blive tilbudt at annullere rejsen og få refunderet indbetalt beløb, eller vælge at flytte din rejse til en anden destination der er åben.

 

Refusionsgaranti

Hvis vi ikke kan gennemføre din ferie på grund af Covid-19-begrænsninger, kan du vælge en anden ferie, refusion inden for 14 dage efter annullering. Langt hovedparten af vores rejser er såkaldte ”pakkerejser” som er omfattet af pakkerejseloven. Pakkerejser er sammensatte rejsearrangementer med 2 eller flere ydelser. Hvis du f.eks har bestilt mindst ophold+liftkort, transport+ophold, transport+liftkort eller lignende, så er du dækket af pakkerejseloven og dermed Rejsegarantifonden.

Spørgsmål og svar

Spørgsmål og svar

Spørgsmål og svar - om Covid-19 Er min skiferie omfattet af pakkerejseloven? - Ja! Alle skirejser som findes på vores hjemmeside inkluderer som minimum ophold og liftkort. Det betyder at der skal laves specifikke ændringer af din rejse, hvis den ikke skal være omfattet af pakkerejseloven. Kan jeg ændre min booking efter jeg har bestilt? - Det afhænger af hvornår du bestiller, og hvornår du ændrer din rejse. Vi tilbyder fri annullering af din skiferie indtil den 1/10 2021. Indtil denne dato kan du afbestille din rejse og få indbetalte penge tilbage. Vi...