Skip to main content
Image: Familieskiferie til Frankrig, Østrig eller Italien

Skiferie med børn 

Omdrejningspunktet for en god familieferie er oftest børnenes ve og vel. Derfor samarbejder vi med gode hoteller på børnevenlige destinationer, ligesom vi på flere destinationer tilbyder dansk og/eller skandinavisk skiskole.

Det kan ligefrem være vigtigere end noget andet at bo tæt på liften så de mindste ben ikke skal slæbe sig så langt. På alle hoteller og lejligheder, som vi tilbyder, er der angivet, hvor langt der er til pisterne og lifterne. 

Skirejser for hele familien

Hvis I rejser flere familier sammen, så kan det ligefrem være hotellets indretning, faciliteter eller mulighed for at bo sammen i en stor lejlighed der afgør hvilken rejse valget falder på.

Med over 250 indkvarteringsmuligheder på programmet vil vi gerne hjælpe jer med at finde det helt rigtige. 
 
Kontakt os i dag for en god snak om mulighederne for netop jeres skirejse til alperne.
Vi hjælper og vejleder gerne, sådan at I får den bedst mulige familieoplevelse ud af jeres skiferie.

Pakkeløsningen

Hos Skilink fokuserer vi på at gøre det vi er bedst til, så I kan fokusere på det I er bedst til. Derfor kan I overlade det praktiske til os når I har bestemt jer for rejsemål og derpå blot glæde jer til oplevelserne der venter i alperne. Vi sætter fly, ophold, liftkort og alle arrangementer sammen til jer i en færdiglavet pakke.

Populære rejsemål for børnefamilier i Alperne

Last minute tilbud og afbudsrejser på skiferie

Kan I tage på ferie med kort varsel? Så tjek vores afbudsrejser på skiferie her.

Familieskiferie Østrig

Familieskiferie Østrig

Familieskiferie til Østrig - Teksten bliver opdateret Skirejser med børn til Østrig - - Populære rejsemål for børnefamilier i Østrig - Lofer Schladming Wagrain Zell am See...