Skip to main content

Hotel "Val Claret" (Antal stjerner: 4 stjerner)

Som navnet antyder så ligger dette flotte hotel i bydelen Val Claret med direkte adgang til Tignes fantastiske pister.

Dette hotel er et ”all-inclusive” hotel så når man først har betalt for rejsen så er alt mad og drikke gratis. I hotellets restaurant kan man gratis nyde morgenmad, frokost (Hotellet ligge lige ved pisten, så det er nemt at komme forbi på ski til frokost), eftermiddags snack til afterskien og aftensmad. Alt bliver serveret som stor lækker buffet, med franske specialiteter og en masse gode ting både til børn og voksne. Vil man hellere prøve hotellets Savoyard restaurant er dette også muligt en aften.

Er man tørstig så baren åben hele dagen og man kan gratis nyde øl, drinks, sodavand, vin med mere. Skinner solen så kan man slukke tørsten på den store solterrasse.

Efter en god dag på ski kan man hoppe i hotellet opvarmede pool, få varmen i saunaen og dampbadet eller træne kroppen lidt mere i fitnessrummet.

Derudover er der også flere aftener med forskellige underholdning både for børn og voksne, og står man ikke på ski så kan man i receptionen gratis låne snesko og kælke.

Så nyd en rigtig god skiferie på Hotel Val Claret hvor alt er betalt hjemmefra.

Find mere inspiration til din skiferie til Frankrig og se vores store udbud af hoteller og lejligheder til skiferie til Tignes.

Værelsetyper

Hotelfakta

Afstande
Afstand til pist:0 m
Afstand til lift:80 m
Afstand til skibus:250 m
Afstand til centrum:150 m
Afstand til indkøb:200 m
Afstand til skiudlejning:20 m
Faciliteter
Wifi:Ja
ReceptionJa
BarJa
RestaurantJa
LoungeJa
ElevatorJa
SkikælderJa
SaunaJa
DampbadJa
Swimming poolJa
FitnessrumJa
LegerumJa
Indkvartering
Inkl. HelpensionJa
ToiletJa
Bad/badekarJa
SlutrengøringJa
SengelinnedJa
HåndklæderJa
TVJa

Bykort