Skip to main content

Hotel "La Mourra" (Antal stjerner: 5 stjerner)

Ultimativ luksus på ski i Val d'Isére

I den rolige del af hovedgaden, ved den gamle bydel, har ejerne af Hotel Le Blizzard i 2010 opført dette lille enestående byggeri bestående af et chalethotel med juniorsuites og suiter med 2 soveværelser, Spa & Welness samt moderne klassisk loungebar og restaurant med moderne japansk fusionskøkken.

Alle suiter har dressing room, loungeområde med sofa og coffee table, badeværelser med 2 vaske,  bruser og badekar, separat toilet, hårtørrer, safetyboxs, Apple TV og fri minibar. På La Mourra findes Spa & Wellness område med 17 m. lang indendørs swimmingpool med modstrøm, sauna og dampbad og massagerum. Endvidere er der skirum og adgang til hjemmebiograf.

Individuelle luksuschaletter

Desuden er der 5 individuelle luksuschaletter forbundet med underjordiske gange, hver med 5 til 7 soveværelser, alle med eget badeværelse. Det største Chalet Etene kan således huse op til 16 personer. Hvert chalet har stort opholdsrum med pejs, spisestue samt veludstyret køkken. Inkluderet er Chalet Butler, morgenmad og middag af fransk Gourmetkok (alt. Middag i restaurant Blizzard eller La Mourra), eftermiddagste m. kage, Champagne ved velkomst, 3 flasker spiritus samt øl og softdrinks. 

Village La Mourra er alle tiders luksusoplevelse med familien bag Hotel Le Blizzzard som garant for en enestående service.

Her kan du finde flere hoteller og lejligheder til din skiferie til Val d'Isere og alle skiferier til Frankrig.

Værelsetyper

Hotelfakta

Afstande
Afstand til pist:150 m
Afstand til lift:300 m
Afstand til skibus:50 m
Afstand til centrum:300 m
Afstand til indkøb:150 m
Faciliteter
Wifi:Ja
ReceptionJa
BarJa
RestaurantJa
LoungeJa
SkikælderJa
Wellness/SpaJa
Swimming poolJa
Indkvartering
Inkl. MorgenmadJa

Bykort