Skip to main content

Hotel "Le Blizzard" (Antal stjerner: 5 stjerner)

Et af Val d’Isères mest klassiske luksushoteller, som er familiedrevet siden 1963. Hotel Le Blizzard er  beliggende centralt på hovedgaden og tæt på skiløbet. Hotellet er løbende blevet renoveret i autentiske materialer og indrettet med møbler og tekstiler i Alpine Chic stilen, så det danner rammen om en enestående hoteloplevelse i Alperne. 

Her er du tæt på den gamle bykerne, og fra bagsiden af hotellet er man kun et stenkast fra pisterne. Efter dagens skiløb er der stemning i loungebaren, og gourmetrestaurant Blizzard byder på gastronomi, som er kendt langt ned i dalen. I underetagen nyder man traditionelle Savoie specialiteter, som Raclette og Fondue, på restaurant Luge.

Spa og wellness afdelingen er et kapitel for sig med bl.a. fitness, sauna, dampbad, jacuzzi samt lækker udendørs opvarmet swimmingpool og hot tub i sneen. Der er et fint udvalg af spa- og massagebehandlinger og endvidere Yoga og Pilates leksioner (mod egenbetaling). 

Hotel Le Blizzard har Værelser og suiter i alle afskygninger. De har alle balkon, badeværelse, toilet, hårtørrer, minibar, wifi og safetybox. Man kan vælge mellem sydvendt eller udsigt til bjergene.

Vil I virkelig forkæle jer selv i klassiske rammer, så er Hotel Le Blizzard hele oplevelsen værd.

Se vores store udbud af hoteller og lejligheder til din skiferie til Val d'Isere her og læs mere om skiferier til Frankrig her.

Værelsetyper

Hotelfakta

Afstande
Afstand til pist:150 m
Afstand til lift:150 m
Afstand til skibus:50 m
Afstand til centrum:0 m
Afstand til indkøb:200 m
Afstand til skiudlejning:150 m
Faciliteter
Wifi:Ja
ReceptionJa
BarJa
RestaurantJa
LoungeJa
ElevatorJa
SkikælderJa
Wellness/SpaJa
SaunaJa
DampbadJa
JacuzziJa
Swimming poolJa
FitnessrumJa
ParkeringJa (210 EUR/uge)
Indkvartering
Inkl. MorgenmadJa

Bykort