Skip to main content

Hotel "Victoria Lodge" (Antal stjerner: 3½ stjerner)

Victoria Lodge er placeret på hovedgaden i Val d’Isère og ligger mindre end 50 meter fra de gratis shuttlebusser som hurtigt kører dig frem og tilbage til pisten og liften. Hotellet drives af en lille fransk hotelkæde og er meget populært hos skandinaviske gæster. 

Victoria Lodge gennemgik i 2016 en renovering og hotellet fremstår moderne og nybygget med en varm, enkel og tidsløs stil.

Hotellet har i alt 40 værelser i forskellige typer og størrelser. De er alle indrettet med gode komfortable senge, TV, minibar, Wi-fi. Derudover har værelserne eget badeværelser med toilet, bruser og hårtørrer.

Med et ophold på Victoria Lodge hører der halvpension med. Den består af en morgenmadsbuffet og en aftensmenu med forskellige retter fra regionen tilberedt med friske og sæsonbetonede råvarer.

Hotellet har en masse dejlige faciliteter for store og små. Til de mindste findes der et legerum med spil og aktiviteter. Til de voksne er der et spa-område hvor der er sauna, jacuzzi og afslapnings-stole.

Trænger du til en cocktails og charcutteri efter dagens skiløb, så er der også rig mulighed for dette - Victoria Lodge har nemlig en hyggelig lounge med udgang til terrasse hvor du kan betragte en skøn udsigt ud over Val d’Iséres gamle bydel.

Victoria Lodge egner sig til både par, familier eller venner der rejser sammen. 

Mere inspiration til skiferien?

Find flere hoteller og lejligheder til din skiferie til Val d'Isere her og alle skiferier til Frankrig her.

Værelsetyper

Hotelfakta

Afstande
Afstand til pist:400 m
Afstand til lift:500 m
Afstand til skibus:25 m
Afstand til centrum:100 m
Afstand til indkøb:25 m
Afstand til skiudlejning:250 m
Faciliteter
Wifi:Ja
ReceptionJa
BarJa
RestaurantJa
LoungeJa
ElevatorJa
SkikælderJa
Wellness/SpaJa
SaunaJa
JacuzziJa
FitnessrumJa
LegerumJa
ParkeringJa
Indkvartering
Inkl. HalvpensionJa
Balkon/terrasseJa
ToiletJa
Bad/badekarJa
SlutrengøringJa
SengelinnedJa
HåndklæderJa
TVJa
FøntørrerJa
MinibarJa
KøleskabJa

Bykort