Skip to main content

Hotel "Le Val d'Isère" (Antal stjerner: 3½ stjerner)

Med dette hotel, placeret lige i hjertet af Val d'Isère, kunne du næppe vælge en mere ideel beliggenhed. Når du går ud ad døren, er du indenfor få minutter en del af den pulsende by med butikker, restauranter og livligt natteliv. Hotellet ligger kun et stenkast fra de største skilifter og skiskoler.

Hotellet har gennemgået en grundig indvendig renorering til denne sæson. Der findes 52 værelser, fra dobbelt til tredobbelt, firedobbelt og endda femdobbelt og 2 luksuslejligheder. Alle værelser har eget badeværelse, TV, hårtørrer, kaffemaskine, WiFi og toilet.

På hotellet finder du en hyggelig bar og lounge med behagelige lædersofaer og lænestole. Træpanelerne og den åbne pejs giver en hyggelig bjergstemning - perfekt til at slappe af om aftenen med en drink eller om eftermiddagen, hvis du har lyst til en pause fra skiløb. Hotellet har en tilhørende restaurant på øverste etage, hvor morgenmaden serveres med udsigt over Solaise bjerget. 

Hotellet tilbyder fantastiske faciliteter, herunder en spa-afdeling med swimmingpool, sauna, jacuzzi og hammam.

Find mere inspiration til din skiferie til Frankrig og se vores store udbud af hoteller og lejligheder til din skiferie til Val d'Isere.

Værelsetyper

Hotelfakta

Afstande
Afstand til pist:200 m
Afstand til lift:200 m
Afstand til skibus:100 m
Afstand til centrum:0 m
Afstand til indkøb:50 m
Afstand til skiudlejning:150 m
Faciliteter
Wifi:Ja
ReceptionJa
BarJa
RestaurantJa
LoungeJa
SkikælderJa
Wellness/SpaJa
SaunaJa
DampbadJa
JacuzziJa
Swimming poolJa
Indkvartering
Inkl. MorgenmadJa
ToiletJa
Bad/badekarJa
SlutrengøringJa
SengelinnedJa
HåndklæderJa
TVJa
FøntørrerJa
MinibarJa

Bykort