Skip to main content

Hotel "Fahrenheit Seven" (Antal stjerner: 4 stjerner)

Hotel Fahrenheit Seven er et hipt hotel i et moderne design, dog med et retro twist. Hotellet har nok Val Thorens bedst beliggende terrasse. På 7. etage har de anlagt en stor sydvendt solterrasse hvor man kan slappe af til frokost eller nyde en drink i solen efter dagens skiløb.

Værelserne er fra 23-54 kvm. indrettet i flotte farver med en retro-look, luksussenge, eget bad og toilet med hårtørrer, tv og wifi. Opholdet er inklusiv en lækker stor morgenmadsbuffet, vil man heller have sit ophold inkl. halvpension så kan aftensmad tilkøbes.

Hotellet har også restaurant La Rotisserie, baren Le Zinz med livemusik 3 dage om ugen, eller slap af i pandekage/ chokolade loungen La Cheminee foran den hyggelige pejs.

I skikælderen har man lavet en bar med bordfodbold, skiservice, badefaciliteter og omklædning. Værelser har alle en old-school telefon og nogle har installeret de kendte marchal højtalere. Der er også rig mulighed for afslapning i hotellets wellnessområde ”Le Relax” som byder på Sauna og dampbad.

Velkommen til et luksuriøst ophold på det ikoniske Hotel Fahrenheit Seven.

Her kan du finde flere hoteller og lejligheder til din skiferie til Val Thorens og alle skiferier til Frankrig.

Værelsetyper

Hotelfakta

Afstande
Afstand til pist:0 m
Afstand til lift:50 m
Afstand til skibus:250 m
Afstand til centrum:100 m
Afstand til indkøb:100 m
Afstand til skiudlejning:100 m
Faciliteter
Wifi:Ja
ReceptionJa
BarJa
RestaurantJa
LoungeJa
ElevatorJa
SkikælderJa
SaunaJa
DampbadJa
KonferencerumJa
Indkvartering
Inkl. MorgenmadJa

Bykort