Skip to main content

Hotel "Koh-I Nor" (Antal stjerner: 5 stjerner)

Et af de seneste skud på stammen af luksusresorts i Val Thorens. I toppen af byen finder man denne diamant, hvorfra der overalt er panoramaudsigt over de omkringliggende bjerge. Her er tale om faciliteter, mad og service i verdensklasse, som er en dronning værdig. Deraf navnet Hotel Koh-I Nor, som er navnet på en af verdens største diamanter, som sidder i Dronning Elisabeths krone.

Michelin-kokken Eric Samson er ansvarlig for de 3 restauranter: Le Diamant Noir, L’Atelier D’Eric og La Cave. De 2 første byder på gastronomi i særklasse, mens La Cave serverer lokale Savoyarde specialiteter i en afslappet atmosfære. I Lounge baren nyder I en cocktail foran pejsen til levende toner fra Pianoen før eller efter i går til bords.

Enestående faciliteter og wellness område
I har et lækkert wellness område, hvor man kan gå i fitness, sauna, dampbad eller blot ligge og slappe af foran poolen. Der er desuden Spa med et stort udvalg af behandlinger (mod egenbetaling).

I kan vælge mellem flere forskellige typer værelser, som alle er indrettet i moderne design, men i bløde lokale tekstiler og materialer. Her går luksus interiør, lys og moderne teknologi op en højere enhed. Der er lækkert badeværelse med hårtørrer, Black Diamond toiletartikler, badekåbe og slippers. Der er privat balkon, minibar, telefon, fladskærm, satelittv og safetyboks. Endvidere High Speed Wifi på værelset samt Nespresso kaffemaskine og elkoger.

Et unikt hotel med enestående faciliteter!

Mere inspiration til skiferien?
Find flere hoteller og lejligheder til din skiferie til Val Thorens her og alle skiferier til Frankrig her.

Gæsteanmeldelser

Kundevurdering
4,1 / 5
: 4 ud af 5 stjerner

Værelsetyper

Hotelfakta

Afstande
Afstand til pist:0 m
Afstand til lift:700 m
Afstand til skibus:400 m
Afstand til centrum:700 m
Afstand til indkøb:700 m
Afstand til skiudlejning:450 m
Faciliteter
Wifi:Ja
ReceptionJa
BarJa
RestaurantJa
LoungeJa
ElevatorJa
SkikælderJa
Wellness/SpaJa
SaunaJa
DampbadJa
JacuzziJa
Swimming poolJa
FitnessrumJa
KonferencerumJa
LegerumJa
Indkvartering
Inkl. HalvpensionJa
SlutrengøringJa
SengelinnedJa
HåndklæderJa

Bykort