Skip to main content

Hotel "Les Arolles" (Antal stjerner: 4 stjerner)

Her får I et rigtig familievenligt hotel, med en masse aktiviteter og muligheder både for børn og voksne, derudover så løber pisten også lige forbi på hotellet så alle nemt kan komme hurtigt på ski.

På hotel Les Arolles er opholdet inklusiv en stor varierende ½ pension, hvor man til morgenmad nyder en flot dækket buffet med flere varme retter, pandekager, oste, frisk frugt, brød og kager samt meget mere. Efter dagens skiløb er snackbaren åbent, hvor der hver dag er forskellige kager samt andre lækre snacks til børn og voksne. Til aften en overdådig buffet med mange forskellige retter, desserter og der er selvfølgelig også tænkt på børnene så de har børnevenlige retter at vælge imellem. Booker du ophold imellem d. 22/03-23/05 så er opholdet med all inclusive uden du skal betale ekstra, så der får man også frokost. Der er inkluderet drikkevarer med fri vand, juice og vin.

Har kroppen brug for lidt afslapning efter en god dag på pisten så kan man benytte hotellet wellnessområde som både byder på jacuzzi, sauna og dampbad. Man skal booke tid til dette, så en god ide at gøre det når man ankommer, bemærk kun adgang for personer over 18år undtagen onsdag eftermiddag der må børn på 14-18år være der sammen med en voksne.

Værelserne er lavet så de fleste kan lægges sammen, så rejser med 2 voksne og 2 børn så får man 2 værelser forbundet med hinanden. Alle værelser har eget bad, toilet og tv.

Som lidt ekstra til ferien så er der underholdning for hele familien fra børneklub, til ungdomsrum med spillemaskiner til aften underholdning på den store scene. Skinner solen og vil man slappe den i en god liggestol så er der også rig mulighed for dette på den store solterrasse.

Rejs med familien til Hotel Les Arolles og lad dig forkæle med mad, drikke, wellness og underholdning.

Find mere inspiration til din skiferie til Frankrig og se vores store udbud af hoteller og lejligheder til din skiferie til Val Thorens.

Værelsetyper

Hotelfakta

Afstande
Afstand til pist:10 m
Afstand til lift:300 m
Afstand til centrum:250 m
Afstand til indkøb:250 m
Afstand til skiudlejning:200 m
Faciliteter
Wifi:Ja
ReceptionJa
BarJa
RestaurantJa
LoungeJa
ElevatorJa
SkikælderJa
Wellness/SpaJa
SaunaJa
DampbadJa
JacuzziJa
KonferencerumJa
LegerumJa
Indkvartering
Inkl. HalvpensionJa
ToiletJa
Bad/badekarJa
SlutrengøringJa
SengelinnedJa
HåndklæderJa
TVJa

Bykort