Skip to main content

Hotel "Le Sherpa" (Antal stjerner: 3 stjerner)

Med en placering i hjertet af Val Thorens, ligger Hotel Le Sherpa tæt på byliv, indkøb, lift og med ski-in/ski-out. Fra hotellet er der et skønt panoramaudsigt over Val Thorens-dalen og skiområdet.

Det hyggelige hotel har været drevet af familien Chamberót siden 1976 og er et af de få familiedrevne hoteller tilbage i Val Thorens. 
Hotellet er indrettet i en klassisk fransk stil, hvor du bliver mødt af en varm og hjemlig atmosfære. Nogle værelser har udgang til balkon.

Med et ophold på Hotel Le Sherpa kan du se frem til en masse skønne faciliteter. Efter en lang dag på ski, kan du slappe af i hotellets mindre wellness-afdeling, hvor du finder jacuzzi, dampbad og udendørs sauna. Der er mulighed for at tilkøbe massage eller en ansigtsbehandling. 

Fra pisten kan du stå på ski direkte ned til hotellets sydvendte terrasse og nyde en frokost eller en "après-ski" i solen. Når dagen er ved at være slut kan I fortsætte hyggen foran pejsen i en af hotellets 3 lounges. Her byder baren på diverse snacks og aperitifs og der er mulighed for at tage et spil brætspil eller finde en bog i det lille bibliotek. 

Med et ophold på Hotel Le Sherpa indgår der halvpension som bliver serveret i hotellets restaurant, som er kendt for sin mad i gourmet-klassen. Halvpensionen består af en stor morgenmadsbuffet og til aften bliver der serveret en lækker 5-rettes menu med råvarer af bedste kvalitet. Der kan vælges mellem et udvalg af over 50 forskellige vine. 

Check ind på Hotel Le Sherpa og nyd afslapning, wellness og mad og drikke af høj kvalitet. 

Se vores store udbud af hoteller og lejligheder til din skiferie til Val Thorens her og læs mere om skiferier til Frankrig her.

Gæsteanmeldelser

Kundevurdering
4,3 / 5
: 4 ud af 5 stjerner
Baseret på 60 gæsteanmeldelser
  • Hyggeligt, sødt personale, god mad - value for money
    Silas
  • Rigtig godt hotel. Behold det endelig i jeres “katalog”
    Camilla
  • Fint hotel, søde værter. De burde have en børnemenu. Der var alt meget mad der gik til spilde.
    Asbjørn Overgaard

Værelsetyper

Hotelfakta

Afstande
Afstand til pist:20 m
Afstand til lift:500 m
Afstand til skibus:50 m
Afstand til centrum:100 m
Afstand til indkøb:100 m
Afstand til skiudlejning:200 m
Faciliteter
Wifi:Ja
ReceptionJa
BarJa
RestaurantJa
LoungeJa
SkikælderJa
Wellness/SpaJa
SaunaJa
DampbadJa
JacuzziJa
ParkeringJa
Indkvartering
Inkl. HalvpensionJa
Balkon/terrasseJa
ToiletJa
Bad/badekarJa
SlutrengøringJa
SengelinnedJa
HåndklæderJa
TVJa
FøntørrerJa

Bykort